Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα και τραγούδια γέμισε σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα να υποδέχεται μικρά παιδιά, φορείς και συλλόγους στο γραφείο του, που έφθασαν ώστε να ευχηθούν για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

Από νωρίς το πρωί κατέφθασαν και έψαλαν τα κάλαντα οι φαντάροι από το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού Πάτρας (ΚΕΤχ), ενώ λίγο αργότερα με τις παραδοσιακές ποντιακές στολές τους τα μέλη του Σωματείου Φάρος Ποντίων Πατρών ευχήθηκαν με τον δικό τους παραδοσιακό τρόπο «χρόνια πολλά».

Λίγο αργότερα κατέφθασαν νεολαίοι της ΚΝΕ, οι οποίοι έψαλαν τα «αγωνιστικά» κάλαντα στον Περιφερειάρχη.

Ακολούθησαν τα μικρά μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Πάτρας, τα οποία εκτός από τα κάλαντα, τραγούδησαν και παραδοσιακά τραγούδια.

Τα παιδιά χάρισαν στον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα ένα χειροποίητο καραβάκι που ανέγραφε «Ευχές για το 2016 με καρδιά και ψυχή ελληνική», ενώ ζήτησαν και είδαν τη θέα από το μπαλκόνι.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν ένα εκ των παιδιών ζήτησε στον Περιφερειάρχη να του πει κάτι στο αυτί και σκύβοντας ο Απ. Κατσιφάρας του ψιθύρισε να ζητήσει από τους μεγάλους «να μην πετάνε σκουπίδια!».

Ευχές και κάλαντα είπαν στον Περιφερειάρχη και τα μέλη της Μπαντίνας του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Πατρών.

Παρόντες ήταν η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου, οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικοτητας Γιώργος Αγγελόπουλος και Οικονομικών και Αξιοποίησης Περιουσίας Λάμπης Αριστειδόπουλος, καθώς και διευθυντές και στελέχη της Περιφέρειας.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους να είναι υγιείς και ευτυχισμένοι και να έχουν ευτυχισμένα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους.

Δείτε βίντεο στους παρακάτω συνδέσμους:

2015.12.24 – ΠΔΕ – Κάλαντα στον Περιφερειάρχη (Μπαντίνα Ι.Ν. Αγ. Σοφίας)

https://www.youtube.com/watch?v=vQtqdF6_BQs

2015.12.24 – ΠΔΕ – Κάλαντα στον Περιφερειάρχη (Λύκειο Ελληνίδων)

https://www.youtube.com/watch?v=MYLilbLuRbw

2015.12.24 – ΠΔΕ – Κάλαντα στον Περιφερειάρχη (Φάρος Ποντίων)

https://www.youtube.com/watch?v=fFeE-Wdsapw

2015.12.24 – ΠΔΕ – Κάλαντα στον Περιφερειάρχη (ΚΝΕ)

https://www.youtube.com/watch?v=Fjw2wvc09Bw

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.