Το Ε.Κ.Ν.Δ.  και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας ευχαριστούν θερμά τους συμπολίτες μας για την πολύ μεγάλη συμμετοχή τους στη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Ανθρωπιάς από κουτιά γάλακτος.

Η πρωτοβουλία διοργανώθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπάκτου  και ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή, αφού συγκεντρώθηκαν πάνω από 1.300 κουτιά γάλακτος.

Η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου αποδεικνύει ότι ακόμη και στα δύσκολα, η ανθρώπινη αλληλεγγύη, η αγάπη που μπορούμε να δώσουμε απλόχερα στο συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά που έχουν ανάγκη ένα ποτήρι ζεστό γάλα, περισσεύουν.

Στη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Ανθρωπιάς συνέβαλαν με το δικό τους κουτί γάλα ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Τάκης Λουκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Ράπτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ντίνος Τσουκαλάς, ο πρόεδρος Ο.Ε.Β.Ε.Σ. κ. Θέμης Δαβανέλος, αντιπροσωπεία του ΠΑΣ Ναυπακτιακού Αστέρα  τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Φέτος, τα παιδιά έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης αποτυπώνοντας το σε πανί και πλαισιώνοντας το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Ανθρωπιάς, το οποίο φωτίστηκε χθες βράδυ 23/12 στις 18:00 ακριβώς, στέλνοντας ένα φωτεινό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλο τον κόσμο.

Ευχαριστούμε ολόψυχα τους πολίτες  που βοήθησαν στην πρωτοβουλία αυτή. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου, του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου για τη μεγάλη βοήθεια που παρείχαν.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στα παιδιά Καλές Γιορτές με Υγεία, Πίστη & Αισιοδοξία!

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.