Με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού συναντήθηκε απόψε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης του κ. Ι. Συναδινού στο Δήμο.

   Στην συζήτηση που ακολούθησε, ο Νίκος Καραπάνος αναφέρθηκε σε θέματα αρμοδιότητας του Γενικού Γραμματέα, επισημαίνοντας ότι σε όλη την έκταση του Δήμου, όπως θα διαπιστώσει και ο ίδιος πραγματοποιώντας επιτόπια επίσκεψη, υπάρχουν αθλητικές υποδομές για τις οποίες η ανακαίνιση   και συντήρησή τους είναι απαραίτητη. Πέρα από το γεγονός της έντονης δραστηριοποίησης πολλών αθλητικών σωματείων στην περιοχή, όπως είπε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, ο αθλητισμός ειδικά αυτή την χρονική συγκυρία που διανύουμε είναι καθημερινή διέξοδος ενασχόλησης για πλήθος συμπολιτών μας.

   Παρά την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου σ αυτό τον τομέα, η δημιουργία και ανάπτυξη νέων αθλητικών υποδομών απαιτεί εξωτερικές χρηματοδοτήσεις από προγράμματα δημοσίων επενδύσεων πρόσθεσε ο Νίκος Καραπάνος, ενώ επεσήμανε ταυτόχρονα ότι   λόγω της γενικότερης  οικονομικής δυσχέρειας που επικρατεί, οι ρυθμοί  βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι συμπολίτες μας και ειδικά η νεολαία να στερούνται την δυνατότητα επαρκούς άθλησης.

   Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου παρέδωσε στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού υπόμνημα αιτημάτων και προτάσεων, που αφορούν κατασκευές νέων γηπέδων, αναπλάσεις των αθλητικών υποδομών που ήδη υπάρχουν στο  Μεσολόγγι το Αιτωλικό και το Νεοχώρι,  καθώς επίσης βελτιώσεις των εγκαταστάσεων άθλησης και ηλεκτροφωτισμού.

   Αμέσως μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης, ο Ι. Συναδινός συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Κων/νο Γιαννόπουλο, τους αντιδημάρχους Σ. Καρβέλη και Σ. Διαμαντόπουλο, την Πρόεδρο της τ.κ. Μεσολογγίου Α. Καζαντζή και τον τοπικό σύμβουλο Α. Σπανό, τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΚΑΠ Αν. Σκαρμούτσο και τον δημοτικό σύμβουλο Γ. Κοντογιάννη, επισκέφθηκε το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μεσολογγίου, όπου ενημερώθηκε και διαπίστωσε τα προβλήματα που απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις.

Share on Facebook4Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.