Γιορτινή η σημερινή ημέρα στο γραφείο του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου, ο οποίος από νωρίς το πρωί δέχθηκε ευχές  και άκουσε τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων, από τον Δ/τη και τους στρατευμένους νέους του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, τα μέλη των Φιλαρμονικών του Δήμου και του μουσικού ομίλου «Ιωσήφ Ρωγών, τους μαθητές του 2ου Λυκείου Μεσολογγίου καθώς και πολίτες.

   Στις 11.30,  ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους, προέδρους νομικών προσώπων του δήμου και μέλη της δημοτικής αρχής, επισκέφτηκε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Παράλληλα εκ μέρους του Δήμου, προσφέρθηκαν στην Ιερή Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας τρόφιμα προς ενίσχυση της σίτισης των απόρων συνανθρώπων μας.

   Στο μήνυμά του ο Νίκος Καραπάνος αναφέρει:  «Όλοι μας, έχουμε την ανθρώπινη υποχρέωση να διατηρήσουμε άσβεστη την ελπίδα. Είναι αυτή που θα μας οδηγήσει σε σταθερά μονοπάτια, την ώρα που η βία και η κοινωνική ισοπέδωση έχει λάβει πλέον τεράστιες διαστάσεις. Η Γέννηση του Θεανθρώπου ας αποτελέσει το μήνυμα της Αγάπης και της Ειρήνης που έχουμε όλοι μας ανάγκη.

Χρόνια Πολλά». 

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.