Νεότερη ενημέρωση 21:57′

Σύμφωνα με το skai.gr, το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει λόγο για καθαρή πρωτιά σε ολόκληρη τη χώρα. Ο κύριος Μητσοτάκης κερδίζει στην Αττική, Α και Β Θεσσαλονίκης,  Λάρισα και Κρήτη. Με βάση την αναγωγή, όπως λένε οι επιτελείς του, η νίκη του είναι δεδομένη. Και στη Ρηγίλλης το κλίμα πλέον (λίγα λεπτά πριν τις 22:00) είναι σαφές σχετικά με τον μεγάλο νικητή της βραδιάς. Η αρχική ψαλίδα των 3 μονάδων μεταξύ των δύο υποψηφίων όχι μόνο έκλεισε αλλά και «γύρισε» υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Με την ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων στο 59%,  ο κ. Μητσοτάκης είχε περάσει μπροστά με 50,2%, έναντι 49,8% του κ. Μεϊμαράκη, σηματοδοτώντας και επισήμως τη «στροφή» των αποτελεσμάτων. Από πλευράς Μητσοτάκη η ανεπίσημη εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα είναι: Μητσοτάκης 53% – Μεϊμαράκης 47%. Η συμμετοχή αναφέρουν πηγές της ΝΔ έχει ξεπεράσει το 80% σε σχέση με τον α’ γύρο, ποσοστό που αντιστοιχεί σε περισσότερους από 325.000 ψηφοφόρους. Ασφαλής εκτίμηση για τα αποτελέσματα αναμένεται να υπάρξει μετά τις 22:00.

Πρώτη ενημέρωση 21:38′

Όπως μεταδίδει η «Ναυτεμπορική», με καταμετρημένο το 53% των ψήφων στην Επικράτεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να διευρύνει το προβάδισμά του και να προηγείται με 50,31%, ενώ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης φέρεται να συγκεντρώνει 49,7%.

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.