«ΧΑΙΡΕ… ΥΠΟΥΡΓΕ!!!»

Οι πολιτικοί και οι πάνες έχουν κάτι κοινό: Πρέπει να αλλάζονται και οι δύο συχνά, και για τον ίδιο λόγο. José Maria de Eça de Queiroz

… Πόσο συχνά όμως και για ποιους λόγους; και κυρίως ποιος είναι αυτός που πληρώνει το κόστος. Οι απαντήσεις δίνονται σε μια ανατρεπτική μαύρη κωμωδία, με βασικό άξονα τις σκοτεινές δοσοληψίες, το παρασκήνιο και τις ίντριγκες της πολιτικής.

Στην Αγγλία της δεκαετίας του 90, η σύζυγος του υπουργού Αμύνης, η ερωμένη του, ο φίλος του, ο υπηρέτης του, η κόρη του αλλά και οι πολιτικοί του αντίπαλοι θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν ζωντανούς τους στόχους, τις φιλοδοξίες και τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους.

Μέσα από το διεισδυτικό χιούμορ και το ειρωνικό ύφος των Monty Python το έργο σαρκάζει τόσο την εξουσία αλλά και αυτούς, που «αντιπολιτευόμενοι» και κρυμμένοι πίσω από λαϊκίστικα συνθήματα, στηρίζουν την εξουσία που δήθεν αντιστρατεύονται.

Μια Αγγλική πολιτική σάτιρα τόσο κοντά στην Ελληνική πραγματικότητα, που μπορεί να προκαλεί το γέλιο μέσα από τις κωμικές καταστάσεις όμως κυρίως προβληματίζει τον θεατή για τη σύγχρονη Ευρώπη των πολλών ταχυτήτων, των οικονομικών, ταξικών, φυλετικών και ιδεολογικών διαφορών. Ένα έργο που σίγουρα θα σας βάλει στην πρίζα.

«ΧΑΙΡΕ… ΥΠΟΥΡΓΕ!!!» του Eric Idle Πολιτική Κωμωδία

Βραδιές Θεάτρου Kάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20.00 Τηλ Κρατήσεων: 6936947220 Αμφίσσης 4 Κεφαλόβυσο Ναύπακτος

Σκηνοθεσία: Ειρήνη Ευαγγελάτου Σκηνογραφία Σ. Σιδηροπούλου Μουσική Επιμέλεια Ν. Μελίστας

Παίζουν: Ν. Μελίστας, Σ. Χαμηλός, Α. Γιόξας, Β.Ταραμπίκου, Φ. Αγγελοπούλου, Β. Ζαμπάρας. Γ. Κατσάμπας, Ε. Ευαγγελάτου

Ακούγονται: Ι. Σακούλη, Δ. Μελίστας, Κ. Πρασσάς

Share on Facebook37Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.