Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά του στην Πρόεδρο, τα μέλη και τους εργαζόμενους του «Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», καθώς και στον ιδρυτή του Κέντρου Λόγου και Τέχνης «Διέξοδος» Νίκο Κορδόση, για την τιμητική διάκριση την οποία έλαβαν από την Ακαδημία Αθηνών, χθες Τρίτη 22-12-2015 κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραπάνος αναφέρει:

«Αποτελεί εξαιρετική τιμή για όλους μας, η μεγάλη διάκριση βράβευσης από την Ακαδημία Αθηνών, δυο κορυφαίων κοινωνικών και πολιτισμικών φορέων που δραστηριοποιούνται και προσφέρουν τα μέγιστα, στους επιμέρους τομείς ενασχόλησής τους.

Ειδικότερα,

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στην Πρόεδρο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τους εργαζομένους του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», για την κοινωνική τους δραστηριότητα, προσφορά και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας. Το σημαντικό αυτό έργο, έλαβε την ηθική επιβράβευση της Ακαδημίας Αθηνών, αλλά και την καθολική αναγνώριση από την τοπική κοινωνία.

Η πρωτοβουλία του Νίκου Κορδόση για την διάσωση της οικίας του Αθανασίου Ραζη-Κότσικα, αποτέλεσε την απαρχή της δημιουργίας ενός πολυδύναμου πολιτιστικού χώρου στο Μεσολόγγι. Το Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Διέξοδος» αποτελεί το «απόσταγμα»  της πολιτισμικής ευαισθησίας, της γνώσης και προσφοράς  του ιδρυτή και δημιουργού του. Απευθύνω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον Νίκο Κορδόση την βράβευση της «Διεξόδου» από την Ακαδημία Αθηνών, ευχόμενος παράλληλα κάθε επιτυχία στη συνέχεια του έργου του ιδίου και των συνεργατών του».

 

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.