Το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου επισκέφθηκε χθες 7/9/2015 ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μαζί με τον επίσης υποψήφιο Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιώργο Χριστογιάννη.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος συναντήθηκε με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γεώργιο Βλάχο και ενημερώθηκε για τις συνθήκες λειτουργίας του, τις ανάγκες αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Στο πλαίσιο αυτό, συζήτησε με το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Νοσοκομείου τα θέματα της τρέχουσας επαγγελματικής καθημερινότητάς τους.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης του ευαίσθητου κλάδου της υγείας, εν μέσω της βαθιάς κρίσης που βιώνει η ελληνική κοινωνία. Τόνισε ότι στόχος του είναι να επισκεφθεί τις βασικές μονάδες υγείας του Νομού και να ενημερωθεί εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ώστε να συμβάλει άμεσα με παρεμβάσεις του στην αντιμετώπισή τους. Η καταγραφή, όπως είπε, των αναγκών χρειάζεται να είναι διαρκής ώστε να προλαμβάνονται ελλείψεις και τυχόν προβλήματα.

 

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.