Σχετικά με το πολυαναμενόμενο debate τοποθετείται η “Λαϊκή Ενότητα” Αιτωλοακαρνανίας με επίσημη δήλωσή της, στην οποία μεταξύ άλλων σχολιάζε πως “Για το ΣΥΡΙΖΑ και τον πολιτικό αμοραλισμό του κου Τσίπρα πείσθηκε απόψε στο debate (ντιμπέϊτ) και ο πιο καλοπροαίρετος τηλεθεατής! Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως ηγεσία , στη μνημονιακή του μετάλλαξη, φαίνεται ολοκάθαρα πως είναι αλλεργικός στην αλήθεια! Βέβαια το προεκλογικό επικοινωνιακό παιγνίδι θα παιχθεί σκληρά από την προπαγάνδα της Μέρκελ και των μεγαλοκαναλαρχών, αβαντάροντας το γαϊτανάκι των μνημονιακών κομμάτων, που θα κληθεί να υπηρετήσει την Ευρωζωνική τοκογλυφία“.

Αναλυτικότερα:

Τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τα γνωρίζαμε και απ’ τα δύο πρώτα μνημόνια, αλλά κι απ’ τις αμαρτωλές θητείες τους, στα προμνημονιακά χρόνια των μεταπολιτευτικών ψευδαισθήσεων.
Το Ποτάμι, ως κόμματων εκδοτών, καναλιών και ως ενδιάμεσος των διαπλεκόμενων, εύκολα αναγνωρίζεται.
Το ΚΚΕ της περιχαράκωσης και της αναγωγής της ζωής μας σε πολύ μακρινούς “νομοτελειακούς παραδείσους” το έχουμε, χρόνια τώρα , μάθει καλά.
Για το ΣΥΡΙΖΑ και τον πολιτικό αμοραλισμό του κου Τσίπρα πείσθηκε απόψε στο debate (ντιμπέϊτ) και ο πιο καλοπροαίρετος τηλεθεατής! Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως ηγεσία , στη μνημονιακή του μετάλλαξη, φαίνεται ολοκάθαρα πως είναι αλλεργικός στην αλήθεια!
Βέβαια το προεκλογικό επικοινωνιακό παιγνίδι θα παιχθεί σκληρά από την προπαγάνδα της Μέρκελ και των μεγαλοκαναλαρχών, αβαντάροντας το γαϊτανάκι των μνημονιακών κομμάτων, που θα κληθεί να υπηρετήσει την Ευρωζωνική τοκογλυφία.
Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ είναι προφανές, πως είναι η μόνη πολιτική δύναμη, που καταθέτει σύγχρονη εναλλακτική πρόταση, για το σήμερα και το αύριο της χώρας. Ως ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ αγωνιζόμαστε και ελπίζουμε, ότι ο λαός και η νεολαία μας θα γυρίσουν την πλάτη στους δυνάστες τους και αυτή τη φορά, όπως στις 5 Ιουλίου με το μεγάλο τους ΟΧΙ. Η μόνη σύγχρονη αριστερή-προοδευτική-πατριωτική δύναμη είναι το πλατύ Μέτωπο της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ!
Συνεχίζουμε με συνέπεια τον αντιμνημονιακό αγώνα για την απαλλαγή μας απ’ τα μνημόνια, την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, την επαναλειτουργία της δημοκρατίας και την επανεκκίνηση της οικονομίας μας, με εθνικό νόμισμα και παραγωγική ανασυγκρότηση! Με αυτά τα άμεσα προτάγματα καλούμε τους Αιτωλοακαρνάνες να αγωνιστούν μαζί μας και να μας στηρίξουν με την ψήφο τους στις 20 Σεπτέμβρη!

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.