Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Πάτρας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα τον Απολογισμό του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δ.Ε.Π.Ι.Ν. 2007-2013 και τον Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας «Ανακάλυψε την Ευρώπη στη Δυτική Ελλάδα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αγοράς Αργύρη στην Πάτρα (Αγίου Ανδρέου 12-14).

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας θα απευθύνει χαιρετισμό ανοίγοντας την εκδήλωση, ενώ στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί ο απολογισμός υλοποίησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας – Δ.Ε.Π.Ι.Ν. 2007-2013, ενώ θα γίνει παρουσίαση του νέου Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας 2014 – 2020, καθώς και των δράσεων του Europe Direct Πάτρας – Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης αφορά τον Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας που έγινε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης με τη συμμετοχή μαθητών από τα Λύκεια και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Θα χαιρετίσει ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού από την Επιτροπή Αξιολόγησης και θα γίνει η απονομή βραβείων και αναμνηστικών προς τους συμμετέχοντες μαθητές.

Να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει και έκθεση με τις φωτογραφίες των μαθητών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.