Στην Τοπική Κοινότητα Δάφνης βρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς, όπου και είχε την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να συναντήσει τον πρόεδρο Δημήτρη Μητσόπουλο.

Όπως ανέφερε ο κ.Τσουκαλάς: «Άποψή μου ήταν, είναι και θα είναι ότι όποιος ασχολείται γενικά με τα κοινά πρέπει ο ίδιος να έχει συγκεκριμένη άποψη για τα διάφορα θέματα που υπάρχουν ή δημιουργούνται στην πορεία της καθημερινότητας και βέβαια να προσπαθεί μέσω της άμεσης και επί τόπου παρουσίας του να δίνει τις όποιες λύσεις μπορεί, ή να προσπαθεί πάνω σε αυτό τον άξονα. Έτσι λοιπόν, είχα και θα έχω συχνότατη παρουσία σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου μας. Στη Δάφνη λοιπόν, συναντήθηκα με τον πρόεδρο κ.Μητσόπουλο και ασχοληθήκαμε με όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας και μη του μεγάλου Τοπικού Διαμερίσματος του Δήμου«.

Συγκεκριμένα στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα όπως: ο ελλιπής καθαρισμός των χόρτων, οι καμμένες λάμπες (πάνω από 35 σε διάφορα σημεία της Τοπικής Κοινότητας όπως επισημάνθηκε), οι άπλητοι κάδοι με πολλούς εξ αυτών να είναι χωρίς καπάκια, τα προβλήματα της αποχέτευσης, τα περίπου 2.800 μ. εσωτερικής οδοποιίας που οδηγεί σε κατοικίες και κτήματα καλλιεργήσιμα, ο ελλιπής ηλεκτροφωτισμός (επέκταση που οδηγεί σε κατοικίες και επίσης καλλιεργήσιμα κτήματα), καθώς και άλλα θέματα, όπως: το αίτημα του Τοπικού Συμβουλίου και των κατοίκων για αγορά οικοπέδου ώστε να κατασκευαστεί πλατεία, το επίσης αίτημα του Τοπικού Συμβουλίου για την κατασκευή σχολείου καθώς το ήδη υπάρχον διαθέτει λυώμενες αίθουσες, ενώ καταγράφεται και έλλειψη αιθουσών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των κυρίων Τσουκαλά και Μητσόπουλου ετέθησαν και τα προβλήματα ύδρευσης στην Άνω Δάφνη, τα οποία, όπως σχολιάστηκε, έχουν αντιμετωπιστεί ως εξής: «Πριν από 6 μήνες κατασκευάστηκε νέα υδρομάστευση αξίας 5.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή ξεκινάει νέο έργο, δίκτυο ύδρευσης 1.000 μ. στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου προκειμένου να διευθετηθεί ένα σοβαρό ζήτημα πολλών ετών. Παράλληλα, στο προσεχές διάστημα προγραμματίζεται το έργο της δεξαμενής, ενώ ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε η μελέτη αποχέτευσης της Δάφνης με κόστος 12.000 ευρώ«.

Με αφορμή την επίσκεψή του στη Δάφνη, ο κ.Τσουκαλάς σχολίασε ότι «είδα πολλά, συναντήθηκα με κόσμο και καθημερινούς ανθρώπους και τα συμπεράσματά μου πολλά. Επιτακτική ανάγκη να ακούμε τον κόσμο και να ενημερωνόμαστε. Πόσο άσχημη όμως η παντελής απουσία των αιρετών από την τόσο δύσκολη καθημερινότητας«.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.