Ένα ακόμα τουρνουά διοργανώνει η Ομόνοια Ναυπάκτου αυτό το καλοκαίρι στις παραλίες της Ναυπάκτου. Μετά το AHEPA CUP και τα τουρνουά ανδρών και γυναικών έρχεται το Μικτό τουρνουά 3Χ3 το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Αυγούστου 2016 που θα διεξαχθεί στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου στη Ναύπακτο.

Πρόκειται για ένα τουρνουά που οι ομάδες που συμμετέχουν αποτελούνται από τρία άτομα, με την υποχρέωση στη σύνθεσή τους να έχουν τουλάχιστον ένα αγόρι και ένα κορίτσι, καθώς επίσης και ένα τρίτο άτομο οποιουδήποτε φύλου. Το τουρνουά είναι ανοικτό σε συμμετοχές, χωρίς περιορισμούς σε ηλικίες και σε επίπεδο αθλητών.

Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ήδη ανοίξει και θα συνεχιστούν μέχρι το βράδυ τις Πέμπτης 18 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τις συμμετοχές τους στο email του συλλόγου ([email protected]), αναγράφοντας υποχρεωτικά ονοματεπώνυμο συμμετεχόντων και αριθμούς τηλεφώνων. Επίσης μπορούν να συμπληρώσουν το έντυπο της αίτησης συμμετοχής καθημερινά στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου 6-9 το απόγευμα. Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στο 6972090641 (Ντίνος Τσακανίκας).

Το 7ο Μικτό τουρνουά 3Χ3 συνδιοργανώνετε από την Ομόνοια Ναυπάκτου και ο Δήμο Ναυπακτίας το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Αυγούστου στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου, όπου βρίσκονται οι γηπεδικές εγκαταστάσεις του Beach Volley του Δήμου Ναυπακτίας.

bv1633

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.