Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Τάκης Λουκόπουλος παίρνει θέση για την απομάκρυνση του υποθηκοφυλακείου από την πόλη της Ναυπάκτου. Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας επισημαίνει πως «[…] Μία τέτοια κίνηση από την πλευρά της Πολιτείας έχει ως άμεσο αντίκτυπο την υποβάθμιση των υπηρεσιών που θα παρέχονται στους πολίτες και υλοποιείται μια ακόμα επιχείρηση  συγκέντρωσης των Υπηρεσιών, η οποία πλήττει την υποχρέωση της πολιτείας για την εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών μας», ενώ καλεί τους φορείς της πόλης «να αντισταθούμε στο νέο πλήγμα για την περιοχή μας και να ενεργοποιηθούμε άμεσα για να μην ολοκληρωθεί η κατάργηση του Υποθηκοφυλακείου».

Αναλυτικά η θέση του Δημάρχου Ναυπακτίας:

«H κατάργηση του υποθηκοφυλακείου, δημιουργεί ένα ακόμα έλλειμμα στην ποιότητα ζωής και τη δυνατότητα των κατοίκων του Δήμου Ναυπακτίας να εξυπηρετούνται στην περιοχή που διαμένουν.Γεννιούνται εύλογα ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της επιχειρούμενης απόφασης. Μία τέτοια κίνηση από την πλευρά της Πολιτείας έχει ως άμεσο αντίκτυπο την υποβάθμιση των υπηρεσιών που θα παρέχονται στους πολίτες και υλοποιείται μια ακόμα επιχείρηση  συγκέντρωσης των Υπηρεσιών, η οποία πλήττει την υποχρέωση της πολιτείας για την εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών μας. Είναι πλέον δύσκολο και ασύμφορο οικονομικά στους δημότες μας, να μεταβαίνουν στο Αγρίνιο και στις περισσότερες των περιπτώσεων  να διορίζουν και δικηγόρους, προκειμένου να αποπερατώσουν τις υποθέσεις που αφορούν τα ιδιοκτησιακά τους δικαιώματα επί των ακινήτων. Η Πολιτεία πριν αποφασίσει τι θα πράξει,  πρέπει να σκεφθεί σοβαρά ότι μία τέτοια κίνηση από την πλευρά της θα έχει ως απώτερη συνέπεια την ταλαιπωρία των πολιτών με την ταυτόχρονη οικονομική τους επιβάρυνση εν μέσω μίας εποχής που κυριαρχεί η οικονομική κρίση και η οικονομική εξαθλίωση στους περισσότερους συμπολίτες μας.

Καλούμε όλους τους φορείς και τους πολίτες της περιοχής μας, να αντισταθούμε στο νέο πλήγμα για την περιοχή μας και να ενεργοποιηθούμε άμεσα για να μην ολοκληρωθεί η κατάργηση του Υποθηκοφυλακείου».

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.