tsoukalasΛόγο για οριστική υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Άνω Χώρας κάνειο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Αλλάζουμε Μαζί τη Ναυπακτία» Ντίνος Τσουκαλάς. Ο ίδιος τονίζει πως διαπιστώνεται «απειρία χειρισμών και ανικανότητα εκπροσώπησης των συμφερόντων του Δήμου» και μιλά για  «πλήρη υποταγή στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ«, όπως επισημαίνει, «διοικητή της 6ης ΥΠΕ Πατρών«.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο κ.Τσουκαλάς «μετά την τελική πρόταση της 6ης ΥΠΕ προς το υπουργείο Υγείας την 21η Μαρτίου 2016, με θλιβερή έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η δημοτική αρχή αδυνατεί να χειριστεί τη δημόσια υγεία, υπέρ των δημοτών και όχι μόνο υποχωρεί, αλλά και αποδέχεται τη συρρίκνωση των ιατρικών λειτουργιών του Δήμου μας. Αποδεχόμενη στην πράξη την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Άνω Χώρας αποδεικνύει ότι δεν είναι αρκετά ευφυής ώστε να διεκδικήσει ισοδύναμο αντάλλαγμα για το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου. Θα καταλαβαίναμε να κατέληγε σε έναν έντιμο συμβιβασμό, αφού πρώτα εξαντλούσε κάθε δυνατότητα στήριξης του  Κέντρου Υγείας Άνω Χώρας, και μετά από σκληρή διαπραγμάτευση να αποδεχόταν πιεζόμενη να μετατραπεί το Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας σε απλό ιατρείο, ζητώντας όμως αναβάθμιση του μοναδικού Κέντρου Υγείας του Δήμου μας.

Διαπιστώνουμε απειρία χειρισμών και ανικανότητα εκπροσώπησης των συμφερόντων του μεγάλου Δήμου μας, καθώς επίσης πλήρη υποταγή στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ διοικητή της 6ης Π.Υ. Πατρών«.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.