Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ο Ορειβατικός Σύλλογος Ναυπάκτου καλεί τα μέλη του, αλλά και όσους επιθυμούν να περπατήσουν μαζί στο παλιό κεντρικό μονοπάτι που συνέδεε τον Πλάτανο με το γεφύρι της Αρτοτίβας στον Εύηνο, την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από τον Πλάτανο Ναυπακτίας, θα συνεχίσει από το στολίδι του Εύηνου, το γεφύρι της Αρτοτίβας, και θα καταλήξει στο Καρέλι στον κάτω Κάμπο Στράνωμας. Πρόκειται για εύκολη, όμορφη διαδρομή σε άνετο και στα περισσότερα σημεία του πετρόχτιστο μονοπάτι διάρκειας 4 περίπου ωρών. Η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία του Λιμανιού στις 7 το πρωί, ενώ και η επιστροφή θα είναι με λεωφορεί.

Η εκδήλωση αυτή του Ορειβατικού Συλλόγου Ναυπάκτου εντάσσεται στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και αφιερώνεται στα μονοπάτια και τα βουνά της Ναυπακτίας.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουνίου, για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης, στα μέλη του Δ.Σ.: Β. Κατσιγιάννη τηλ. 6976583616, Ι. Τσιριμώκο τηλ. 6974866205.

 

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.