Στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματικων, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων βρέθηκε ο ναυπάκτιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της περιοχής και να ανταλλάξει απόψεις με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξεδόθη από την Ομοσπονδία:

 

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών& Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας & Δωρίδας μεταξύ του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και των Προέδρων των Σωματείων μας με το  βουλευτή  Αιτ/νίας κ. Δημ. Κωσταντόπουλο, κατόπιν αιτήματος του.

Μετά από συζήτηση πάνω στα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της Ναυπακτίας αλλά και της Αιτ/νίας γενικότερα, και με την ταυτόχρονη ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών για την απαιτούμενη συσπείρωση και αγώνα που επιβάλλει η δύσκολη ,επαγγελματικά, κοινωνικά ,οικονομικά και πολιτικά σημερινή συγκυρία, διαπιστώθηκε η άμεση ανάγκη συνεργασίας, βοήθειας και παρεμβάσεων του κ. Κωσταντόπουλου για την επίλυση προβλημάτων των επαγγελματιών της ομοσπονδίας μας .

Ο  κ. Κωσταντόπουλος μας διαβεβαίωσε και δεσμεύτηκε  ότι τα προβλήματα μας και οι στόχοι της ομοσπονδίας  με συνεχείς συναντήσεις και επαφές που θα έχουμε,  θα αποτελέσουν κύριο μέλημα και πρωταρχικό στόχο του  για την ανάπτυξη της Ναυπακτίας αλλά και της Αιτ/νίας γενικότερα. Ειδικότερα τα σοβαρότερα προβλήματα που συζητήθηκαν ήταν:

– ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΣΤΡΩΝ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ & ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

-Η ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ –ΔΩΡΙΔΑΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η    ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΩΡΙΔΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

-ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

-ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΓΕΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ

Το Δ.Σ  ευχαριστεί τον κ.  Κωσταντόπουλο για αυτή την  συνάντηση και  το  πραγματικό ενδιαφέρον  του για την προώθηση των αποφάσεων της ομοσπονδίας  οπουδήποτε  χρειαστεί.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γραμματέας

Δαβανέλλος Θέμης                                       Αναδιώτης Κων/νος

Konstantopoulos 1

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.