Κατασχέθηκαν αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί, το ύψος των οποίων ξεπερνά της 70.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, κλοπή σε ξενοδοχειακή μονάδα σε περιοχή της Φωκίδας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 57χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ενός ακόμη 41χρονου ημεδαπού για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από το προανακριτικό έργο, πραγματοποίησαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην  οικία και σε αποθήκες του 57χρονου στη Ναύπακτο, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μηχανολογικό εξοπλισμό εστιατορίου, έπιπλα και μεγάλο αριθμό άλλων ειδών επαγγελματικής χρήσης (πιάτα, ποτήρια και άλλα), η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 65.000 ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από τον περασμένο Μάιο μέχρι και τα μέσα Αυγούστου, ο 57χρονος από ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Φωκίδας, η οποία δεν λειτουργούσε, αφαίρεσε τα προαναφερόμενα είδη.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, του 41χρονου στη Ναύπακτο, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων  αξίας 7.000 ευρώ, τα οποία είχε προμηθευτεί από τον 57χρονο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

 

Share on Facebook2Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.