Συνάντηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ναυπακτίας με τον υπεύθυνο εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο της ανάπλασης του ανατολικού τμήματος της πόλης της Ναυπάκτου, ορίστηκε μετά από παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου Ναυπακτίας και προέδρου του Συλλόγου Καφεπολών και Εστιατόρων Ναυπάκτου, Ντίνο Τσουκαλά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των μελών της Ομοσπονδίας με το Δήμαρχο, Τάκη Λουκόπουλο, στην οποία παρέστη και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Σύψας, ένα από τα βασικότερα θέματα που ετέθησαν ήταν και η πορεία των εργασιών του έργου της ανάπλασης. Τα μέλη της Ομοσπονδίας εξέφρασαν στο Δήμαρχο την ανησυχία του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου της πόλης σχετικά με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των, το οποίο όπως επισημάνθηκε οδηγείται σε συνεχείς παρατάσεις.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, ο κ.Τσουκαλάς αφού αναφέρθηκε σε κακοτεχνίες που ο ίδιος έχει εντοπίσει, πρότεινε να πραγματοποιηθεί συνάντηση της Ομοσπονδίας με τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο, στην οποία εκλήθη να παραστεί και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, αλλά και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Κώστας Καρακώστας. Το αίτημα για σύσκεψη παρουσία του εγολάβου κατέθεσε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θέμης Δαβανέλλος, μετά και τη σύμφωνη γνώμη του οποίου, αλλά και του συνόλου των παρόντων, ο κ.Τσουκαλάς προέβη άμεσα σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, με τον οποίο ορίστηκε συνάντηση για το μεσημέρι της Παρασκευής, 29 Μαΐου, στις 14:00. Όπως σημείωσαν τα μέλη της Ομοσπονδίας αυτό που θα ζητήσουν είναι συγκεκριμένες απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτει η κοινωνία, κυρίως όσον αφορά στην ολοκλήρωση των εργασιών.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter4Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.