Απίθανες καταστάσεις αποκαλύπτεται πως εκτυλίσσονται για περισσότερα από 8 χρόνια σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας σε ό,τι αφορά την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τις δαπάνες για τη λειτουργία των υπηρεσιών.

Στα όσα απίστευτα συμβαίνουν τουλάχιστον επί 8 χρόνια εν γνώσει των πρώην υπουργών υγείας  Α. Λοβέρδου, Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη ,η αποκάλυψη  που  κάνει σήμερα το patrastimes.gr και η οποία αφορά σε σπατάλες  δεκάδων και ενδεχομένως εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ,  χωρίς κανένα αντίκρισμα για την δημόσια υγεία και τους πολίτες της περιοχής.

Επί 8 χρόνια με άλλοθι τη δήθεν λειτουργία ενός κέντρου συγκέντρωσης δειγμάτων για τη διεξαγωγή μετρήσεων που θα αφορούσαν στην ανάλυση τροφίμων αλλά και υδάτων από την περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σε επίπεδο μικροβίων και μόλυνσης, ενοικιάζεται κτίριο το οποίο βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου – Ναυπάκτου αλλά παραμένει άδειο!!!

Για το ίδιο κτίριο – την ώρα που όλα αυτά τα χρόνια έδιωχναν κόσμο από τη δουλειά του και έβγαζαν υπαλλήλους σε διαθεσιμότητα  – επίσης επί 8 χρόνια πληρώνονται ασύλληπτα ποσά, προκειμένου αυτό να φυλάγεται από γνωστή εταιρεία σεκιούριτι.

Να σημειωθεί, πως για όλα αυτά έχουν εγγράφως ενημερωθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες της Δημόσιας Υγείας στην περιοχή , από Διευθυντές έως και Γενικοί Γραμματείς καθώς και όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί, οι οποίοι θήτευσαν στο υπουργείο κατά την τελευταία οκταετία αλλά το φαγοπότι καλά κρατεί.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως για την υπόθεση ενημερώθηκε δια ζώσης ο υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής χθες το μεσημέρι και έδωσε εντολή για να πέσει άπλετο φως και να αποκαλυφτούν οι υπεύθυνοι.

Την ίδια ώρα που οι φορολογούμενοι πληρώνουν για ένα άδειο κτίριο και τη φύλαξή του δεκάδες χιλιάδες ευρώ, τα δείγματα που είναι προς εξέταση, ακόμα και για την καταλληλότητα των θαλασσίων υδάτων για κολύμπι, μεταφέρονται στην Αθήνα για ανάλυση καθώς η περιοχή στα χαρτιά έχει ανάλογο κέντρο, το οποίο όμως είναι κέντρο φάντασμα αφού παραμένει επί τόσα χρόνια άδειο!!!

 

πηγή: Γιάννης Γεωργόπουλος – patrastimes.gr

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.