Σειρά επισκέψεων πραγματοποίησε στις δημόσιες υπηρεσίες της Ναυπάκτου ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Παΐσιος κατά τη διάρκεια των οποίων έτυχε θερμότατης υποδοχής.

Ο κ.Παΐσιος ξεκίνησε τις επαφές του από το Δημαρχείο της πόλης. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το Δήμαρχο Ναυπακτίας, Τάκη Λουκόπουλο, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε και με τους υπαλλήλους του Δήμου.

Δημαρχείο 1.jpg Δημαρχείο 2.jpg Δημαρχείο 3.jpg

Ακολούθως, ο κ.Παΐσιος επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου, το Τμήμα της Τροχαίας, το Λιμεναρχείο, αλλά και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Βασικός σκοπός των επισκέψεων ήταν η στήριξη του υποψήφιου βουλευτή στο έργο που επιτελούν τα Σώματα Ασφαλείας, αλλά και να ακούσει ο ίδιος τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Αστυνομία 1.jpg Αστυνομία 2.jpg Αστυνομία 3.jpg Λιμενικό 1.jpg Λιμενικό 2.jpg

Πυροσβεστική 1.jpg Πυροσβεστική 2.jpg Πυροσβεστική 3.jpg

Ο υποψήφιος βουλευτής κ.Παΐσιος επιθυμώντας να δηλώσει το ενδιαφέρον του για τα γράμματα και τον πολιτισμό βρέθηκε και στη Δημόσια Κεντρική Παπαχαραλάμπειο Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου.

Βιβλιοθήκη.jpg

Τέλος, ιδιαιτέρως επικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής με το ιατρικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας της πόλης. Ο κ.Παΐσιος άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που του εκτέθηκαν και τα οποία αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι που υπηρετούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Κέντρο Υγείας 1.jpg Κέντρο Υγείας 2.jpg

Share on Facebook5Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.