Κατά την περίοδο Φεβρουάριος- Ιούνιος 2015, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ναυπακτίας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα προγράμματα που εντάσσονται στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

1. ΟΙΚΟΝΟΜΙA – EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
2. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
3. ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
4. ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
5. ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ
6. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ
7. ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση, με αναλυτικές πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους:

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Ναυπακτίας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) έχουν θέσει σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ναυπακτίας. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Κατά την περίοδο Φεβρουάριος- Ιούνιος 2015, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ναυπακτίας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα προγράμματα που εντάσσονται στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

1. ΟΙΚΟΝΟΜΙA – EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Καινοτομία – Επιχειρηματικότητα – Διοίκηση Επιχειρήσεων, Αγροτική Επιχειρηματικότητα – Marketing Αγροτικών Προϊόντων
2. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Αγωγή Υγείας – Πρώτες βοήθειες, Ασφάλεια- Ποιότητα Τροφίμων, Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων
3. ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο, Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις, Βάσεις Δεδομένων – Εξειδικευμένα Θέματα, Δημιουργία Ιστοσελίδας
4. ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αγγλικά. Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικα, Κινεζικα
5. ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ
Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων
6. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ
Φωτογραφία, Θεατρικό εργαστήρι (ανεβάζω τη δική μου παράσταση), Τοπική Ιστορία
7. ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Εθελοντισμός: Διαχείριση Κινδύνων, Κρίσεων, Εκτάκτων αναγκών στην τοπική κοινωνία, Προληπτική ιατρική για την Τρίτη Ηλικία, Τοπικοί παραδοσιακοί χοροί, Κοπτική ραπτική, Εργαστήρι δημιουργίας κοσμήματος, Ανακύκλωση και κομποστοποίηση, Ασθένειες και τρόποι αντιμετώπισης στη γεωργία, Οικιακή Παραγωγή Οίνου, ποτών και ηδύποτων, Άθληση στην Τρίτη Ηλικία, Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής με παραδοσιακές συνταγές, Νέες εναλλακτικές καλλιέργειες, Εργαστήρι Μαγειρικής με παραδοσιακές συνταγές, Λαογραφία του τόπου

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή αντιγράφου του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου. Η αίτηση υπάρχει στο site του Δήμου Ναυπακτίας www.nafpaktos.gr.
Αν υπάρχει ζήτηση μπορεί να δημιουργηθούν και τμήματα στη Δημοτική Ενότητα Χάλκειας και Αντιρρίου.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε :

Τηλ. 6989900598 και ΩΡΕΣ :18.00-20.00
email: [email protected]

Δηλώσεις συμμετοχής από 17/01/2015 μέχρι 22-01-2015: Τις αιτήσεις μπορείτε να τις καταθέσετε ΜΟΝΟ, στην Παπαχαραλάμπειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου αποκλειστικά το παραπάνω χρονικό διάστημα, ημέρες Σάββατο, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη και ώρες 11:00-13:00. Αιτήσεις που θα κατατεθούν μετά το πέρας της προθεσμίας δε θα γίνονται δεκτές.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής, με την επισύναψη της σχετικής αίτησης και αντιγράφου της αστυνομικής ταυτότητας ή αντιγράφου διαβατηρίου (σκαναρισμένου) στο e-mail: [email protected] στο παραπάνω χρονικό διάστημα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.