Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση για την προβολή τοπικών προϊόντων στο λιμάνι της Ναυπάκτου. ο χώρος γέμισε με χρώματα, αρώματα και γεύσεις που εντυπωσίασαν τους εκατοντάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στο χώρο του λιμανιού και γεύτηκαν προϊόντα που παράγονται στην Αιτωλοακαρνανία και τη Δωρίδα.

Συνδιοργανωτές στην εκδήλωση αυτή ήταν το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, η Ομοσπονδία Εμπορικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας, ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου, ο Σύλλογος Ξρεοπωλών της πόλης και ο δήμος Ναυπακτίας.

Οι διοργανωτές έμειναν ικανοποιημένοι από την όλη προσπάθεια αλλά και από την συμμετοχή των παραγωγών και των επισκεπτών. Όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ναυπάκτου Αποστόλης Παπαϊωάννου, παρ’ όλο που υπήρχαν αντιδράσεις για το χρόνο διεξαγωγής της συγκεκριμένης εκδήλωσης αποδείχτηκε πως πρώτα οι κάτοικοι της περιοχής πείστηκαν για το εγχείρημα και γνώρισαν τα τοπικά προϊόντα και στη συνέχεια δόθηκε η ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν ότι η αιτωλική γη παράγει ποιοτικά και εγγυημένα προϊόντα τα οποία μπορούν να βάλουν στο τραπέζι τους.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Θέμης Δαβανέλλος, υπογράμμισε πως έγινε το πρώτο βήμα για την ανάδειξη των προϊόντων ενώ στόχος των φορέων της περιοχής είναι αυτή η εκδήλωση να γίνει θεσμός

Ο πρόεδρος των κρεοπωλών Ταξιάρχης Σούζας σημείωσε πως η αθρόα προσέλευση του κόσμου αποδεικνύει πως τέτοιες εκδηλώσεις είναι μια καλή ευκαιρία για να τονωθεί η τοπική αγορά που τόσο το έχει ανάγκη ιδιαίτερα αυτή την εποχή.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος, αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων «Ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Ναυπακτίας» Γιάννης Μπουλές και «Ανανέωση και Δημιουργία» Γιώργος Γούλας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου καθώς και πολλοί εκπρόσωποι επιχειρήσεων και βιοτεχνιών.

 

πηγή:lepantortv.gr

Share on Facebook37Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.