Στηρίζοντας την Πρωτοβουλία Γιατρών Αχαΐας, τα μέλη της οποίας προσφέρουν τους τελευταίους μήνες σημαντικότατη βοήθεια στους ανθρώπους που φτάνουν στη Λέσβο από τα παράλια της Τουρκίας, έως και τις 20 Φεβρουαρίου θα συγκεντρώνονται είδη όπως κουβέρτες, μπουφάν και αδιάβροχα στο ξενοδοχείο «Nafpaktos», στην παραλία Γριμπόβου στη Ναύπακτο, σε μια προσπάθεια που υποστηρίζεται από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Προβάλλω τη Ναυπακτία» και το LepantoMag.gr.

eliades 3Όσοι πολίτες επιθυμούν να ενισχύσουν το σημαντικό έργο που επιτελούν οι αχαιοί γιατροί στο νησί της Λέσβου και ιδιαίτερα στην παραλία της Σκάλας Συκαμινιάς, μπορούν να βοηθήσουν συμμετέχοντας στην προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών.

Αξίζει να σημειωθεί πως τους τελευταίους μήνες οι γιατροί της Αχαΐας έχουν καταφέρει με τη βοήθεια και άλλων εθελοντών να δημιουργήσουν έναν οργανωμένο ιατρικό χώρο στην περιοχή της Σκάλας Συκαμινιάς, ώστε να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους ανθρώπους που φτάνουν εκεί από τα παράλια της Τουρκίας και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά. Αυτή τη στιγμή οι ανάγκες στο νησί είναι πολλές και για το λόγο αυτό γίνεται προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθούν τα είδη που βρίσκονται σε έλλειψη.

Ας τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε!

 

 

 

Share on Facebook11Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.