Υπογράφοντας από κοινού δελτίο τύπου, οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΔΕ Αποδοτίας της συμπολίτευσης Νίκος Κωστογιάννης και Χαράλαμπος Κανέλλος, απαντούν στη δήλωση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Αλλάζουμε Μαζί τη Ναυπακτία» Ντίνο Τσουκαλά σχετικά με την κατάσταση του Κέντρου Υγείας Άνω Χώρας.

Μάλιστα σχολιάζουν χαρακτηριστικά πως «θα συμβουλεύαμε τον ευφυή κ. ΤΣΟΥΚΑΛΑ πριν προβεί σε δηλώσεις για τους χειρισμούς και την αποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής να μαθαίνει την αλήθεια ώστε να μην εκτίθεται στις δηλώσεις του«.

Ενώ, σημειώνουν πως «το Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας, λειτουργεί και θα λειτουργεί κανονικά, όπως μας πληροφόρησε ο υπεύθυνος της 6ης Υ.Π.Ε. κ. ΖΑΜΠΑΡΑΣ. Η σημερινή Δημοτική Αρχή, με Δήμαρχο τον κ. Λουκόπουλο, έχει αγκαλιάσει το σύνολο του Δήμου Ναυπακτίας και έχει εστιάσει την προσοχή της στην βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών.

Σε δυσμενές οικονομικό κλίμα, προχωράει με προσεκτικά βήματα προσπαθώντας να βγάλει και «από τη μύγα ξύγκι». Ο κ. Τσουκαλάς, για τους δικούς του λόγους, δεν θέλει να το δει. Αν πάψει να υπεραπασχολείται με την προβολή του, μέσω δελτίων τύπου, τον καλούμε σε επιτόπια επίσκεψη στην Αποδοτία για να τον ενημερώσουμε«.

 

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.