Με ανακοίνωσή του που γνωστοποίησε πριν από λίγη ώρα στο LepantoMag.gr ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς εκφράζει την αγανάκτηση και λύπη του σχετικά με ανακοίνωση του Δημάρχου Ναυπακτίας για το θέμα της κάλυψης ιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο του Γαλατά. Οι δύο πλευρές φέρονται να διεκδικούν το ποιος διευθέτησε τελικώς το ζήτημα που βρισκόταν σε εκκρεμότητα εδώ και περίπου 4 μήνες, με την πλευρά της δημοτικής αρχής να κάνει λόγο για προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Τάκη Λουκόπουλου και την πλευρά του κ.Τσουκαλά να περιγράφει τις επαφές που ο ίδιος πραγματοποίησε.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ.Τσουκαλά:

Mε βαθιά αγανάκτηση και λύπη μεγάλη διάβασα την ανακοίνωση του Δημάρχου Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλου για το θέμα του Ιατρού στην Τ.Κ. Γαλατά.

Το χρονικό της πραγματικής αλήθειας είναι το εξής:

1.Επίσκεψή μου στην  Τ.Κ. Γαλατά και παρουσίαση των θεμάτων.

2.Η εξεύρεση Ιατρού από τον πρόεδρο και τα μέλη του δ.σ

3.Συνάντηση-συζήτηση με τον κ. Γιώργο Κόκκινο, ιατρό του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου για τη σύμφωνη γνώμη του.

4. Επικοινωνία με τον κ. Κωστακιώτη υπεύθυνο 6ης Υ.ΠΕ. για τη δημόσια υγεία και την έγγραφη έγκρισή του για το συγκεκριμένο θέμα.

5.Επικοινωνία με το Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου κ. Παπαγεωργακόπουλο για την σύμφωνη γνώμη του.

Οι ενέργειές μου αυτές ήταν άμεσες εντός 24ωρων. Πώς είναι δυνατόν κ. δήμαρχε και μη έχοντας ασχοληθεί καθόλου να βγαίνετε με μια ψεύτικη-κατάπτιστη ανακοίνωση; Γιατί απαντάτε με τόσα ψέμματα σε μια καθώς πρέπει ενέργεια ενός δημοτικού συμβούλου του Δήμου μας για την επίλυση ενός τόσο σημαντικού προβλήματος; Βεβαίως και επικοινωνήσατε με τον κ. Γιαννόπουλο όπου σας είπε ότι το θέμα έχει διευθετηθεί. Άπο ποιον όμως κ. Δήμαρχε έχει διευθετηθεί; Απευθυνθείτε κ. Δήμαρχε σε όλους τους εμπλεκόμενους που προανέφερα ονομαστικά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

κ.Δήμαρχε,

Λυπήθηκα ιδιαίτερα για την ψεύτικη αυτή ανακοίνωσή σας. Δε θα τη χαρακτηρίσω περισσότερο. Περίμενα από εσάς όμως να επιβραβεύσετε τουλάχιστον τις όποιες προσπάθειες για επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας. Εγώ προσωπικά θα συνεχίσω ακούραστα προς την κατεύθυνση αυτή.

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.