Με ξεχωριστή λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΤΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ», την Κυριακή το βράδυ 18 Ιανουαρίου 2015, σε κεντρικό Ξενοδοχείο της Πάτρας. Ο χώρος της εκδήλωσης (ολόκληρος όροφος) είχε κατακλειστεί από Ναυπάκτιους, αλλά και πολλούς φίλους του Συνδέσμου.

Η εκδήλωση άρχισε με καλωσόρισμα εκ μέρους του Προέδρου του Συνδέσμου Ηλία Δημητρόπουλου, ο οποίος στη συνέχεια παρουσίασε το Δ.Σ. του Συνδέσμου και μετά τις σχετικές ευχές, προέβη σε μεστές θέσεις και επισημάνσεις για ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα. Ακολούθησε η προσφώνησε των επισήμων.

Τα κάλαντα και επίκαιρους ύμνους έψαλε ομάδα ιεροψαλτών, με επικεφαλής τον γνωστό εκπαιδευτικό Παντελή Γεωργαλή. Η ευλογία και κοπή της πίτας έγινε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο, συνεπικουρούμενο από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιοτάτου Πατρών π. Θεοδόσιο και άλλους παρισταμένους ιερείς. Τον Σεβασμιότατο προσφώνησε με θερμά λόγια ο πρόεδρος του Συνδέσμου.

Το χορευτικό της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ)/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Πατρών, με τους δημοτικούς χορούς του έδωσε μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή διακρίσεων στο Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ζαρουχλεΐκων «ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (γειτνίαση με τον Ναό του Συνδέσμου Άγιο Χαράλαμπο) καθώς σε έξι φοιτητές Ναυπακτιακής καταγωγής και στα μέλη του χορευτικού.

Χαιρετισμούς – παρεμβάσεις έκανε ο κ. Ιερόθεος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.) Γιάννης Τσώτας (κατέβηκε από την Αθήνα ειδικά για την εκδήλωση, μαζί με τον συνεργάτη του, Βασίλη Ζήσιμο).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τρύφωνας Φωτόπουλος, ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Γεώργιος Φαλτσέτος, Από το δήμο Ναυπακτίας, ο δήμαρχος Παναγιώτης (Τάκης) Λουκόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γεώργιος Σιαμαντάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Ράπτης, ο πρ. Δήμαρχος Γιάννης Μπουλές, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Ζιαμπάρα και Β. Αγγελόπουλος, οι Υποψήφιοι Βουλευτές Δημ. Δούρος, Χρήστος Παΐσιος. Εκ μέρους του Δημάρχου Πατρέων ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και δημοτικός. σύμβουλος Βασίλειος Θ. Θωμόπουλος. Επίσης ο Επίτιμος Α/ΓΕΑ Πτέραρχος Αντώνης Τσαντιράκης, ο πρόεδρος της Λέσχης Αεροπορίας Πατρών Σμήναρχος ε.α. Χρήστος Πανταζής, ο Πύραρχος Διοικητής Αχαΐας Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, ο Δκτής Πυροσβεστικής Ναυπάκτου Αντιπύραρχος Π. Δημόπουλος, ο Καθηγητής Πανεπιστημίου κ.Βάινος, ο πολιτευτής Αχαΐας (Ν.Δ.) Δημήτριος Τριανταφυλλόπουλος. ο Πρόεδρος της Ο.ΣΥ.Ν. Γιάννης Τσώτας μαζί με τους Βασίλη Ζήσιμο και ο Θανάση Καλαβρουζιώτης, οι πρόεδροι των Συλλόγων Αιτ/νων κ. Αβδελά, Ευρυτάνων Λευτέρης Λαμπαδάρης, Άνω Προαστείου «Η ΑΡΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» Κώστας Μπακούρος, Πολιτικών Συνταξιούχων Αχαΐας Σπύρος Αντωνόπουλος, Εμπορικού Συλλόγου Πατρών Γεώργιος Ρώρος, η πρόεδρος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου κ. Αθηνά Τραχήλη, ο Επίτιμος Πρόεδρος συμβολαιογράφων Νικόλαος Παφύλας, ο ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Παναγιώτης Σύψας κ.α.

PICT3636.JPG PICT3637.JPG PICT3639.JPG PICT3641.JPG PICT3642.JPG PICT3643.JPG PICT3653.JPG PICT3663.JPG PICT3671.JPG PICT3677.JPG PICT3678.JPG PICT3680.JPG PICT3681.JPG

Την εκδήλωση κάλυψε ο Τ/Ο Σταθμός ΛΥΧΝΟΣ και στιγμιότυπα οι σταθμοί LEPANTO και SUPER B.

Share on Facebook3Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.