Με επιτυχία συνεχίζονται  στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει για 6η χρονιά  η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον «Πράσινο+Μπλε».

Tην Κυριακή 28 Φεβρουαρίου υλοποιήθηκαν με επιτυχία οι παραστάσεις του 11ου ΔΣ Πάτρας τάξη Ε’ «Δόνα Τερηδόνα» του Ευγένιου Τριβιζά και η παράσταση «Ο καραγκιόζης γεωπόνος και το κολλητήρι βιολόγος» από το 3ο ΔΣ Ναυπάκτου τάξεις Γ1’. Οι παρευρισκόμενοι γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν τη προσπάθεια των  μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του 11ου ΔΣ Πάτρας τάξη Ε’ κα Λουκοπούλου Γιώτα και στη θεατρολόγο κα Ζέρβα Τέτη και του 3ου ΔΣ Ναυπάκτου κα Καρακώστα Κλεοπάτρα της Γ1’ Τάξης, καθώς και στη θεατρολόγο κα Σταυργιαννοπούλου Ευθυμία.

Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας, την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας –  Δνσης Α’βάθμιας εκπαίδευσης Νομού Ατω/νίας  και τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος Ελληνικού  Παιδικού Βιβλίου.

   

 

   ΣΑΣ  ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ   την επόμενη  Κυριακή 06 Μαρτίου και ώρα 18.00 στη Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, για να παρακολουθήσετε την τελευταία παράστασή μας, που ετοίμασαν με πολύ αγάπη τα παιδιά του Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Κ.Δ.ΑΠ.- μεΑ  Ναυπάκτου, με τίτλο «Αυτοί που περπατούν στον γελαστό πλανήτη»

 

 

  Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Share on Facebook8Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.