Η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων ΣΑΩ , του Συλλόγου ΔΡΑΣΗ Νεοχωρίου Ι.Π. Μεσολογγίου, πιστή στην υπόσχεσή της για ποιοτικά και ασφαλή ταξίδια στον κόσμο της μουσικής ( όπως άλλωστε ορίζει και τα  όνομά της , αφού φέρει το όνομα της θαλασσινής θεότητας Σαώ, όπου κατά την αρχαιότητα ήταν  υπεύθυνη για τον ασφαλή ευπλού των θαλασσινών) παρουσίασε μια υπέροχη συναυλία, την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, στο Ανοιχτό Θέατρο του λιμανιού στο Μεσολόγγι, συμπράττοντας με   τον Μανώλη Μητσιά.

Στην αρχή της εκδήλωσης  ο σπουδαίος ερμηνευτής  δήλωσε πως  « πρόκειται για μια καταπληκτική ορχήστρα και είναι σημαντικό πράγμα, στην ελληνική επαρχία να συναντάς μουσικούς αυτής της κατηγορίας και μουσικούς που να  παίζουν τραγούδια αυτής της ποιότητας!»

Αν και  αγγίζει τα πενήντα χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας,ο Μανώλης Μητσιάς  εξακολουθεί να γοητεύει όχι μόνο με την ιδιαίτερη , άμεση και ζεστή φωνή του αλλά κυρίως με την  ευγένεια και το ήθος του. Οι συγκινητικές του ερμηνείες σε συνδυασμό με το γλυκόλαλο των μαντολίνων, παρέσυραν το κοινό  όπου  επί δύο ώρες αποτελώντας μια αυθόρμητη χορωδία εξακοκοσίων ατόμων, τραγουδούσε μαζί του  την «΄Ομορφη πόλη», την «Πιρόγα» , το «Ποτέ», την «Ελευσίνα» και άλλες  επιτυχίες. Στο πιάνο τον συνόδευε ο Αχιλλέας Γουάστωρ , ενώ μαέστρος και κυριολεκτικά «ψυχή» της διοργάνωσης  ήταν ο  Σπύρος Χολέβας. Αξίζει να αναφερθεί ότι  Μέγας Χορηγός της Ορχήστρας  ήταν η εταιρεία ΣΑΩ ΑΒΕΕ που δραστηριοποιείται στο χώρο των ιχθυοκαλλιεργειών  και ο ιδρυτής της κ. Γιάννης Κουρκουμέλης, όπου έλκει τη καταγωγή του από την Αιτωλ/νία, ενώ τα εισιτήρια της συναυλίας είχαν εξαντληθεί από την Τετάρτη.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.