Με επίσημη δήλωσή του ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Στη σχετική δήλωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχές μου στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, στους νέους πλέον φοιτητές και σπουδαστές που μόχθησαν, προσπάθησαν και πέτυχαν την είσοδό τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας.

Παράλληλα τα συγχαρητήριά μου απευθύνονται και στους γονείς , τις οικογένειες και τους καθηγητές των παιδιών  που στάθηκαν στο πλευρό τους και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιτυχία τους αυτή .

Στους μαθητές που δεν κατάφεραν να επιτύχουν το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν, εύχομαι να συνεχίσουν την προσπάθεια με  πείσμα και υπομονή γιατί πάντα υπάρχουν διέξοδοι στους στόχους και τα όνειρα και ο αγώνας τους  θα τους δικαιώσει.

Εύχομαι  στον καθένα και στην καθεμιά ξεχωριστά καλή επιτυχία σ’ αυτό το νέο και σημαντικό ξεκίνημα, να έχετε μια εποικοδομητική και παραγωγική πορεία, διεκδικώντας δυναμικά ένα καλύτερο μέλλον που αποτελεί αφετηρία για έναν νέο κύκλο στη ζωή σας«.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.