του Γιώργου Κατσάμπα

«Ο μπουκ δεν Χαρίζει. Δανείζει τοκογλυφικά».

Έτσι, έχουν καταφέρει, για δήθεν τηλεοπτικούς λόγους, πολλά ποδοσφαιρικά ματς να αρχίζουν σε διαφορετικές ώρες. Όσες περισσότερες ώρες είναι στην «πρίζα» ο παίχτης τόσες περισσότερες πιθανότητες να γίνει θύμα του πάθους του.

Βλέπω το σημερινό κουπόνι του Τσου Λου. Το Αστάνα – Σέλτικ ξεκινά στις 17:00 και το Ολυμπιακός – Χάποελ στις 21:45 με μερικά ακόμα παιχνίδια που ξεκινούν ενδιάμεσα. Σχεδόν τα 2/3 των παιχτών ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ θα χάσουν το σημείο του Αστάνα – Σέλτικ και θα τρέξουν να ξαναπαίξουν για να ρεφάρουν. Το πρώτο «δελεαστικό» παιχνίδι είναι το Ρόζενμποργκ – ΑΠΟΕΛ με ώρα έναρξης 20:15 και θα πέσουν σαν τις μύγες στον Άσσο. Οι γνωστές φράσεις όμως λένε, «μείναμε στον Άσσο», «Άσσο κι ας χάσω».

Τέλος, για όσους τσακίσει κάποιο παιχνίδι στο παρολί τους, η μοναδική επιλογή που τους μένει είναι ο Άσσος του Ολυμπιακού.

Συνοψίζοντας, αποφεύγουμε να ποντάρουμε σε Ρόζεμποργκ και Ολυμπιακό. Στο στοίχημα το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις τι να ΜΗΝ ποντάρεις.

Μια βραδυά σαν την σημερινή, είναι να πας με τους φίλους σου στην παραλία, να παραγγείλεις τις μπύρες και τις ποικιλίες σου και να απολαύσεις το ματς ενισχύοντας παράλληλα τα τοπικά καταστήματα.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.