ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
για την εκμίσθωση χώρου εγκατάστασης & λειτουργίας Λούνα Παρκ κατά την διάρκεια εμποροπανήγυρης έτους 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Προκηρύσσει δημοπρασία πλειοδοτική – φανερή & προφορική για την εκμίσθωση χώρου για εγκατάσταση & λειτουργία Λούνα Παρκ κατά την διάρκεια εμποροπανήγυρης έτους 2016, όπως περιγράφεται παρακάτω:
Ο χώρος είναι εμβαδού περίπου 2.000 τ.μ. και βρίσκεται στο ΚΒ 283 Δημόσιο ακίνητο, ανατολικά των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων, βορειοανατολικά των περιπτέρων όπου θα πραγματοποιηθεί η εμποροπανήγυρης έτους 2016.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου 2016, ώρα (έναρξης δημοπρασίας) 10:30 π.μ. & λήξη 11:00 π.μ., ημέρα Τρίτη στο Δημοτικό κατάστημα Ναυπακτίας (Ιλάρχου Τζαβέλα 37 – Ναύπακτος) στην ανατολική αίθουσα ισογείου. Αν η δημοπρασία δεν πραγματοποιηθεί θα επαναληφθεί σε προθεσμία πέντε (5) ημερών, από την επομένη της δημοπρασίας που δεν πραγματοποιήθηκε, ήτοι την 17 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα έναρξης 10:30 π.μ και λήξη 11:00 π.μ. στον ίδιο χώρο ενώπιον της Ο.Ε. με τους ίδιους όρους.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσόν των δέκα οκτώ χιλιάδων ευρώ (18.000,00 €). Η προσφερόμενη τιμή πέραν της τιμής εκκίνησης δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 500,00 ευρώ κάθε φορά.
Κανένας δεν γίνεται δεκτός στη δημοπρασία, αν δεν προσκομίσει στην επιτροπή διενέργειας αυτής, ως εγγύηση για την συμμετοχή του, γραμμάτιο συστάσεως παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τραπέζης, ποσό ίσο προς το 1/10 (ένα δέκατο) του ελαχίστου ορίου δι εγγυοδοσίας εκκίνησης της δημοπρασίας, ήτοι 1.800,00 €.
Πληροφορίες για την δημοπρασία παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το γραφείο του Τμήματος Εσόδων & Περιουσίας της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου, πάροδος Α. Κοζώνη – Ναύπακτος και στο τηλ. 26340-38544.

Κατεβάστε τη διακήρυξη.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

1 Σχόλιο

  1. Stefanos Kotsialos
    Stefanos Kotsialos

    Είναι για τα σίδερα,πέρυσι οι μισές παράγκες ήταν άδειες φέτος θα είναι σχεδόν όλες……….. ο κούλης πάντος θ’άναι για κανα χαλβά.χαχαχαχα

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.