Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Μεικτό τουρνουά στις εγκαταστάσεις της BEACHLIFEXperienceμε την αγωνιστική συμμετοχη,  μετα από 5 χρόνια της Oλυμπιονικη Ελληνιδας Πρωταθλήτριας Καραντάσιου Βασιλικής. Οι αγωνες διεξήχθησαν με το συστημα του Διπλού αποκλεισμού σε 16αρι ταμπλο, με  την συμμετοχή 15 ομάδων. Συναρπαστικές μαχες κράτησαν αμειωτο το ενδιαφέρον των αθλητων και συμμετεχόντων, και το βράδυ της Κυριακής υπο το φως των προβολεων αναδείχτηκαν οι νικητές του Τουρνουα.

Οι   εντυπωσιακοι Νικος Ντόντης και Μαρια Βομβυλα νίκησαν με 2-0 σετ,  τους  πολύ μαχητικούς Σπυρο Κανα και Βάσω Λιάκου σε ένα παιχνιδι που κράτησε 45 λεπτά. Με το τέλος του παιχνιδιού πραγματοποιηθηκαν οι απονομες των μεταλλίων και  δωρων από την Wilson, το Gym & Style, Εισιτηρια Διαρκειας για την Volleyleague από την Παναχαικη 2013, και 2 μοναδικά μπλουζάκια του Παγκοσμιου Πραταθλήματος του Beachvolley  από την FIVB, προσφορά  της  Beachlife X!

Η Β.Καραντάσιου αγωνίστηκε με τον αθλητή της Παναχαικής Μενιο Ρουμελιώτη και κατετάγησαν στη θεση 3-4 μαζί με την ομάδα των Εμραχ / Γωγούση.

Η Β.Καραντασιου δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη που αγωνίστηκα για 4 παιχνίδια και διασκεδασα παίζοντας αυτό το Μεικτό Τουρνουά με τον Μένιο. Όταν τελειώσω την αποκατάσταση μου, θα επιστρεψω σίγουρα γιατι πραγματικα η δουλειά ενός αθλητη μεσα στο γηπεδο είναι απαραμιλλη και θελω να μπορω να εχω οσο μπορω αυτην την αισθηση  δημιουργιας παραλληλα με το προπονητικο κομματι.»

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.