Το περασμένο Σάββατο  έγινε η ετήσια γενική συνέλευση μαζί με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣΟΝ. Από τον πρόεδρο του Συλλόγου Παναγιώτη Νάκη  τονίστηκε η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για εκμάθηση του σκακιού στα Δημοτικά Σχολεία, αλλά και τα βήματα προόδου στο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης  Αναφορά έγινε και στο τεράστιο πρόβλημα στέγης που αντιμετωπίζει τον τελευταίο χρόνο ο ΑΣΟΝ μετά το κλείσιμο της αίθουσας «ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ» στο λιμάνι η οποία τον φιλοξενούσε, ενώ παράλληλα εκφράστηκε το αίτημα προς τη νέα δημοτική αρχή για εξεύρεση λύσης. «Δεν είναι δυνατόν αθλητές του ΑΣΟΝ να φέρνουν πανελλήνιες διακρίσεις στο σχολικό σκάκι – Κούρογλου, Πράππα – και η εκάστοτε Δημοτική Αρχή να μην μπορεί να βρεί έναν μικρό χώρο για να μπορούν να γίνονται προπονήσεις και να φιλοξενούνται οι αγώνες που δίνουμε για το πρωτάθλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΑΣΟΝ ευχαριστώντας για άλλη μια φορά του Ξενοδοχείο Νafs  που δίνει τη λύση έτσι ώστε να διεξάγονται σε ένα άριστο περιβάλλον τουλάχιστον οι αγώνες πρωταθλήματος.
Αμέσως μετά τη γενική συνέλευση έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με το φλουρί να αντιστοιχεί σε ένα ρολόι προσφορά του Χρυσοχοείου Π. Κατσιγιάννη.  
ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ – ΣΟ ΡΙΟΥ 2-8
skaki 1 Στις λεπτομέρειες και πιθανότατα την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η παραμονή της σκακιστικής ομάδας της πόλης μας στη πρώτη κατηγορία της ΕΣΣΠ. Την περασμένη Κυριακή η ομάδα του ΑΣΟΝ ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο ΣΟ ΡΙΟΥ με 8-2 και όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Ναυπάκτου θα περιμένει το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής μεταξύ του ΣΑ Πύργου και του Πατραϊκού για να δει αν θα παραμείνει στην κατηγορία. Για να τα καταφέρει θα πρέπει ο Πατραϊκός να νικήσει τον ΣΑ Πύργου και παράλληλα ο ΑΣΟΝ να υπερτερεί στο συνολικό αριθμό νικών.
Αυτή την Κυριακή στις 11.00 και πάλι στο Ξενοδοχείο «nafs» η ομάδα του ΑΣΟΝ θα υποδεχθεί τη ΝΕΠατρών αναζητώντας όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.
Share on Facebook2Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.