Το θέμα του έργου της επέκτασης των εγκαταστάσεων της επεξεργασίας λυμάτων Ναυπάκτου αναμένεται να έρθει προς συζήτηση σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το νόμο 3852/2010, αρ. 67, κατόπιν αιτήματος που κατέθεσε η αντιπολίτευση. Με τοποθέτησή του ο επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζουμε Μαζί τη Ναυπακτία» Θανάσης Παπαθανάσης ζήτησε να τεθεί επί τάπητος το συγκεκριμένο, μετά τη σχετική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου «να προστατευθεί ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου«, καθώς «έχουν ακουστεί πολλά στην κοινωνία για τον τρόπο με τον οποίο ακολουθήθηκαν οι διαδικασίες».

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω έργο που δρομολογήθηκε επί θητείας Θανάση Παπαθανάση και δημοπρατήθηκε επί θητείας Γιάννη Μπουλέ, είναι ένα από τα σημαντικότερα που έχουν γίνει ποτέ στην περιοχή. Είναι προϋπολογισμού 3.400.000 ευρώ και η ολοκλήρωσή του θα σημάνει τον εκσυγχρονισμό του υπάρχοντος συστήματος. Προϋπόθεση απαραίτητη για μια πόλη που προσδοκά και βασίζει την ανάπτυξή της στον τουρισμό, με βασικό στοιχείο την καθαρότητα των παραλιών της και των νερών κολύμβησης. Και αυτό γιατί θα δοθεί η δυνατότητα στην ήδη υπάρχουσα Μονάδα να επεξεργάζεται το μεγαλύτερο όγκο λυμάτων που πλέον θα δέχεται λόγω και της επέκτασης του δικτύου της αποχέτευσης προς τα δυτικά, αλλά και της μελλοντικής σύνδεσης με το αντίστοιχο δίκτυο του Αντιρρίου.

Share on Facebook2Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

2 Σχολια

  1. Ανώνυμος

    μπραβο θαναση.. ησουν ο πιο καθαρος δημαρχος και αυτο δεν μπορει να σμφισβητηθει απο κανενα! κι ο τακης με την παρεα του μια απο τα ιδια ειναι και χειροτερα δυστυχως…

    Απάντηση
  2. Ανώνυμος

    αρχιαν τα οργανα για τον καρακωστο το θειο του και την παρεα του! για να τον δουμε τωρα πως θα εξηγησει τα ανεξηγητα..

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.