omobeach15Εν μέσω κρίσης παρουσίασε η Ομόνοια Ναυπάκτου το σχεδιασμό της για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του 2015. Η διοίκηση της Ομόνοιας “ψήφισε” ομόφωνα ΝΑΙ στη συνέχιση των διοργανώσεων που τόσα χρόνια πλέον διεξάγει ο σύλλογος στις παραλίες της Ναυπάκτου.

Μια πολύ σημαντική αλλαγή θα έχουν οι φετινές εκδηλώσεις για την Ομόνοια και αυτή δεν είναι άλλη από τον χώρο διεξαγωγής των εκδηλώσεων. Οι καλοκαιρινές δραστηριότητες παραλίας (Beach Games Series – Summer 2015) φέτος θα επιστρέψουν στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου, στις νέες εγκαταστάσεις που ετοιμάζονται από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, στα πλαίσια της ανάπλασης και πλήρους αναμόρφωσης σταδιακά ολόκληρου του χώρου του Αλσυλλίου.

Οι διοργανώσεις ξεκινούν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου με το μικτό τουρνουά 2on2 (ΑHEPA CUP 2015) και συνεχίζονται με το διπλό τουρνουά ανδρών-γυναικών, ερασιτεχνών και αθλητών βόλεϊ (10ο Τουρνουά Ανδρών-Γυναικών) που κορυφώνεται το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Τη σκυτάλη παίρνει το 6ο τουρνουά μικτών ομάδων 3on3 στις 22-23 Αυγούστου ενώ ο Αύγουστος θα κλείσει με το 2ο τουρνουά beach tennis το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα. Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

24-26 Ιουλίου: AHEPA CUP BEACH VOLLEY 2015

Το πρώτο τουρνουά του καλοκαιριού θα είναι το τουρνουά των μικτών ομάδων. Μπορεί να είναι η έβδομη χρονιά διεξαγωγής μικτού τουρνουά 2on2 για την Ομόνοια, αλλά το συγκεκριμένο τουρνουά από την περσινή χρονιά έχει υιοθετήσει το Τμήμα των ΑΧΕΠΑ της Ναυπάκτου, όπου σε συνεργασία με άλλα τμήματα ΑΧΕΠΑ ανά την Ελλάδα έχουν δώσει άλλη αίγλη στη διοργάνωση.

Με πολύ καλή οργάνωση και χρηματικό έπαθλο για τους πρώτους νικητές το φετινό τουρνουά αναμένεται να είναι καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά. Άλλωστε ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ομάδες από το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό εκτός Ναυπάκτου ενώ δεν είναι λίγοι οι επίσημοι που αναμένονται στην πόλη από τα διάφορα τμήματα των ΑΧΕΠΑ. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει τόσα στα στοιχεία επικοινωνίας της Ομόνοιας όσο και μέσα από τον διαδικτυακό τόπο της διοργάνωσης στο ahepacup.blogspot.gr.

27 Ιουλίου – 2 Αυγούστου: 10ο Τουρνουά Ανδρών-Γυναικών

Η κεντρική διοργάνωση της Ομόνοιας είναι αυτή που τη φετινή χρονιά κλείνει ούτε λίγο ούτε πολύ μια δεκαετία. Πρόκειται για το Τουρνουά ανδρών-γυναικών χωρισμένο σε τέσσερις επιμέρους διοργανώσεις. Το τουρνουά των ερασιτεχνών ανδρών, το τουρνουά των ανδρών αθλητών βόλεϊ και τα αντίστοιχα τουρνουά των γυναικών. Οι ομάδες είναι δύο ατόμων και η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι αυτή με τις περισσότερες συμμετοχές από τις καλοκαιρινές δραστηριότητες που επιμελείται η Ομόνοια Ναυπάκτου. Τα επιμέρους τουρνουά διαρκούν μία εβδομάδα. Από Δευτέρα 27 Ιουλίου ως Πέμπτη 30 Ιουλίου διεξάγονται τα τουρνουά των ερασιτεχνών και το ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο 31 Ιουλίου με 2 Αυγούστου αυτά των αθλητών βόλεϊ διαχωρισμένα ανά φύλο (ανδρών και γυναικών).

22-23 Αυγούστου: 6ο Τουρνουά μικτών ομάδων 3on3

Αισίως η διοργάνωση έχει φτάσει στην έκτη της χρονιά και χρόνο με το χρόνο οι συμμετοχές γίνονται ολοένα και περισσότερες. Η διοργάνωση αυτή έχει την ιδιαιτερότητα σε σχέση με τα κλασσικά τουρνουά του beach volley της ύπαρξης τριών ατόμων μέσα στον αγωνιστικό χώρο με την υποχρέωση οι ομάδες να αποτελούνται τουλάχιστον από ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Τα πρώτα χρόνια η συγκεκριμένη διοργάνωση διεξαγόταν με νοκ άουτ παιχνίδια αλλά τα τελευταία δύο χρόνια ισχύσει και σε αυτό το σύστημα διπλού αποκλεισμού όπου μία ομάδα πρέπει να χάσει δύο παιχνίδια για να αποκλειστεί, σύστημα που θα ισχύσει και στην φετινή διοργάνωση.

29-30 Αυγούστου: 2ο Τουρνουά Beach Tennis

Η νεότερη από τις καλοκαιρινές διοργανώσεις της Ομόνοιας είναι αυτή του Beach Tennis. Πρόκειται  για ένα είδους τουρνουά που έχει βρει φανατικούς φίλους ανά την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και που από την περσινή χρονιά ξεκίνησε να γίνεται και στη Ναύπακτο. Το πείραμα της περσινής χρονιάς είχε καλό αποτέλεσμα με συνολικά 15 συμμετοχές και εξαιρετικές αναμετρήσεις εντός των γηπέδων. Φέτος πιο ώριμου τόσο οι διαγωνιζόμενοι όσο και οι διοργανωτές αναμένεται να ανεβάσουν επίπεδο τη διοργάνωση με εκδήλωση ενδιαφέροντος και από περιοχές εκτός Ναυπάκτου.

Ούτε λίγο ούτε πολύ η Ομόνοια για το φετινό καλοκαίρι έχει ήδη προγραμματίσει 4 κεντρικά τουρνουά με 7 διαφορετικά ταμπλό διοργανώσεων, χωρίς να αποκλείεται κάποια εμβόλιμη διοργάνωση μέσα σον Αύγουστο ή στις αρχές του Σεπτέμβρη. Για πληροφορίες και εγγραφές σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω διοργανώσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο 6972090641, στο [email protected] και μέσα από τον διαδικτυακό χώρο της Ομόνοιας Ναυπάκτου (www.omonoia-nafpaktou.gr) αλλά και τη Σελίδα του Συλλόγου στο Facebook. Ραντεβού λοιπόν στην άμμο και φέτος το καλοκαίρι, κόντρα σε κρίσεις και επικρίσεις με μοναδικό μας κίνητρο τη διασκέδαση.

Share on Facebook1Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.