Η διοίκηση της Ομόνοιας Ναυπάκτου έχει τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσει πως και τη φετινή χρονιά θα διεξαχθούν κανονικά οι καλοκαιρινές διοργανώσεις του συλλόγου τουλάχιστον με ισάριθμα τουρνουά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο επέκτασής τους με καινούρια τουρνουά.

Τα επίσημα τουρνουά θα ξεκινήσουν στα μέσα Ιουλίου με το τουρνουά beach volley μικτών ομάδων δύο ατόμων AHEPA CUP 2016, θα συνεχιστούν με τα τουρνουά beach volley ερασιτεχνών ανδρών και γυναικών δύο ατόμων και ανδρών και γυναικών αθλητών βόλεϊ ολοκληρώνοντας τις διοργανώσεις του Ιουλίου. Τον Αύγουστο θα γίνουν το τουρνουά μικτών ομάδων τριών ατόμων beach volley και το τουρνουά breach tennis δύο ατόμων. Συγκεκριμένα:

– AHEPA CUP 2016 Beach Volley Μικτό: 16-17 Ιουλίου 2016

– Τουρνουά Beach Volley ερασιτεχνών ανδρών και γυναικών: 25-28 Ιουλίου 2016

– 11o Τουρνουά Beach Volley Ανδρών-Γυναικών: 29-31 Ιουλίου 2016

–  7ο Τουρνουά Beach Volley Μικτό 3Χ3: 20-21 Αυγούστου 2016

– 3ο Τουρνουά Beach Tennis Open: 27-28 Αυγούστου 2016

Εκτός των παραπάνω η Ομόνοια εξετάζει το ενδεχόμενο διοργάνωσης τριών ακόμα τουρνουά, δύο σχολικών (ένα για παιδιά γυμνασίου και λυκείου 3Χ3 και ένα για παιδιά δημοτικού 4Χ4) καθώς και ένα τουρνουά ποδοβόλεϊ, για πρώτη φορά στις παραλίες της Ναυπάκτου. ΟΙ διοργανώσεις αυτές βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της εσωτερικής διαβούλευσης αλλά θα γίνει νεότερη ενημέρωση για την εξέλιξή τους.

Όπως κάθε χρόνο, βασικός αρωγός στη διοργάνωση όλων αυτών των τουρνουά είναι αφενός οι επαγγελματίες της πόλης και αφετέρου οι διάφοροι φορείς της κοινωνίας. Με την παρούσα ανακοίνωση η Ομόνοια καλεί τους επαγγελματίες της πόλης να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ώστε να γίνουν χορηγοί σε αυτές τις εκδηλώσεις που δίνουν μια διέξοδο στους νέους της περιοχής στις δύσκολες εποχές τις οποίες ζούμε.

Το ύψος και το είδος των χορηγιών ποικίλει και ξεκινά από 20 ευρώ οικονομικής ενίσχυσης μέχρι το ύψος που ένας χορηγός δύναται να προσφέρει ενώ οι υποψήφιοι χορηγοί μπορούν αν μη κάνουν χορηγίες απευθείας οικονομικές αλλά σε είδη που απαιτούνται για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο σύλλογο είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης στο email: [email protected], είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 697209641 (Τσακανίκας Ντίνος) και 6974487169 (Σχοινάς Αντώνης).

Share on Facebook14Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.