Συνεπής στις καλοκαιρινές της διοργανώσεις η Ομόνοια Ναυπάκτου έχει προγραμματίσει μια σειρά από τουρνουά και για το καλοκαίρι του 2016 συμπληρώνοντας 11 συνεχή χρόνια διοργανώσεων.

Το σύνολο των φετινών διοργανώσεων θα πραγματοποιηθεί στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου και θα διαρκέσουν από τα μέσα Ιουλίου έως τα τέλη Αυγούστου.

omobeach16

Το AHEPA CUP 2016 θα είναι η πρώτη διοργάνωση. Πρόκειται για τουρνουά beach volley μικτών ομάδων δύο ατόμων. Το τουρνουά αυτό έχει υιοθετηθεί τα τελευταία τρία χρόνια από την οργάνωση AHEPA LEPANTO και με τη συνδρομή και άλλων τμημάτων της AHEPA χρόνο με το χρόνο οργανώνεται ακόμα περισσότερο. Το τουρνουά θα διεξαχθεί 15-17 Ιουλίου και οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ανοίξει.

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου θα διεξαχθεί το 11ο τουρνουά beach volley ανδρών-γυναικών χωρισμένο σε τρείς επιμέρους διοργανώσεις. Το κυρίως ταμπλό αφορά αθλητές του βόλεϊ ενώ θα υπάρχουν δύο παράλληλα αγνωστικά ταμπλό,  ερασιτεχνών-αρχαρίων και Κ18 (γεννημένοι από 1-1-1999 και μετά). Τα ταμπλό ερασιτεχνών και Κ17 θα διεξαχθούν 25-28 Ιουλίου ενώ οι καλύτερες ομάδες από αυτά τα ταμπλό έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο κεντρικό ταμπλό των αθλητών βόλεϊ 29-31 Ιουλίου.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τον Δεκαπενταύγουστο (20-21 Αυγούστου) θα διεξαχθεί το 7o Μικτό τουρνουά 3x3 με τις ομάδες να υποχρεούνται να δηλώσουν τουλάχιστον ένα αγόρι και ένα κορίτσι στη σύνθεσή τους.

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις κλείνουν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου (27-28 Αυγούστου) με την διοργάνωση του 3ου τουρνουά beach tennis. Η διοργάνωση αυτή που ξεκίνησε δειλά δειλά πριν δύο χρόνια έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου και παρότι γίνεται στο τέλος του καλοκαιριού έχει σημαντικό αριθμό συμμετοχών και εξαιρετικό αγωνιστικό επίπεδο.

Για πληροφορίες σχετικά με τις διοργανώσεις του καλοκαιριού μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ομόνοια Ναυπάκτου είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου ([email protected]) είτε στο τηλέφωνο 6972090641 (Ντίνος).

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.