Ο Δήμος Ναυπακτίας ανακοινώνει πως ξεκινά τη λειτουργία των παρακάτω Προγραμμάτων “Άθλησης για Όλους” 2015 – 2016, την 18 Ιανουαρίου 2016 (ημέρα Δευτέρα).

Παιδί και Αθλητισμός (5 Τμήματα)

Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία (2 Τμήματα)

Άσκηση και Ενήλικες (1 Τμήμα)

Άθληση και Γυναίκα (Τμήματα 4)

Άσκηση Ατόμων με αναπηρίες ΑΜΕΑ (2 Τμήματα)

Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία (ΚΑΠΗ)

Στο Αθλητικό πρόγραμμα του Δήμου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι κάτοικοι (ενήλικες και παιδιά) ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα αθλητικά προγράμματα θα πραγματοποιούνται σε Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο και στην Τ.Κ. Αντιρρίου.

Για την εγγραφή σε κάποιο από τα τμήματα αθλητισμού, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση σχετικής αίτησης που διατίθεται από τις Γυμνάστριες των τμημάτων και το γραφείο του αθλητικού τμήματος, Δ/νσης Αλληλεγγύης & Κοιν. Υποθέσεων που βρίσκεται στην Παλαιοπαναγιά (Π.Ε.Ο Ναυπάκτου – Αντιρρίου & Β.Βαρελά), επίσης μπορείτε να την αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπακτίας (πρόγραμμα Άθληση για Όλους).

Η υποβολή της αίτησης πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από φωτογραφία και ιατρική βεβαίωση και κατατίθεται στο Γραφείο του Αθλητικού τμήματος Δ/νσης Αλληλεγγύης & Κοιν. Υποθέσεων που βρίσκεται στην Παλαιοπαναγιά (Π.Ε.Ο Ναυπάκτου – Αντιρρίου & Β.Βαρελά)

Η συμμετοχή στα αθλητικά προγράμματα είναι 40% για τους αθλούμενους και 60% η χρηματοδότηση από την Γ.Γ Αθλητισμού. Η καταβολή αντιτίμου από τους αθλούμενους στοιχίζει:

Τμήμα – Άσκηση Α.Μ.Ε.Α χωρίς συμμετοχή
Τμήμα – Παιδί και Αθλητισμός – συμμετοχή ( 12 €)
Τμήμα – Άσκηση στην εφηβική ηλικία- συμμετοχή ( 11€ )
Τμήμα – Aθλητισμός και Γυναίκα -συμμετοχή ( 12€ )
Τμήμα – Άσκηση και ενήλικες -συμμετοχή ( 9€ )
Τμήμα – Άσκηση στην Τρίτη ηλικία -συμμετοχή ( 12€ )
και τα χρήματα θα καταβάλλονται εφάπαξ στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου .
Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν στα ανωτέρω προγράμματα, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 26343-61223 (κ.Kυρίτση Βασίλη) υπάλληλο του Δήμου και με τις Υπεύθυνες Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής:

1) κα Λιανδράκη Βαρβάρα (τηλ. 6942039066) για τα προγράμματακ: «Παιδί και Αθλητισμός» τμήματα (2) & «Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία» τμήματα (2).

2) κα Δασκάλου Αναστασία (τηλ. 6977983764) για το πρόγραμμα «Άθληση και Γυναίκα» τμήματα (2) – «Παιδί και Αθλητισμός» τμήμα (1) & « Άσκηση και Ενήλικες» τμήμα (1).

3) κα Δημαρά Κων/να (τηλ. 6972665891) για το πρόγραμμα: «Παιδί και Αθλητισμός» τμήματα (2), «Άθληση και Γυναίκα στην Δημοτική Κοινότητα Αντιρρίου» και «’Αθληση και Γυναίκα» τμήμα (1) στη Ναύπακτο.

4) κα Θεοδωρακοπούλου Φωτεινή (τηλ. 6948000866 για τα Πρόγραμμα: « Άσκηση ατόμων με αναπηρίες ΑΜΕΑ)» και «Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία»
Αφού κατατεθούν τα δικαιολογητικά και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες εγγραφούν στο πρόγραμμα άθλησης που έχουν επιλέξει, ο φορέας (ο Δήμος) εκδίδει αντίστοιχη κάρτα μέλους, που θα αποδεικνύει κάθε φορά την δυνατότητα συμμετοχής.

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.