Είχε διαπράξει τρείς κλοπές τις τελευταίες δύο ημέρες σε περιοχές του Αγρινίου

Σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή που είχε διαπράξει παλαιότερα

Συνελήφθη, χθες (5-3-2016) το μεσημέρι στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 57χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.

Ο δράστης  είχε διαπράξει τρείς κλοπές, χθες και προχθές, σε περιοχές του Αγρινίου και πιο συγκεκριμένα:

•       Χθες, (5-3-2016), το μεσημέρι στα Καλύβια Αγρινίου, εισήλθε σε ανασφάλιστη αποθήκη 69χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε ένα αλυσοπρίονο αξία (200) ευρώ,
•       Νωρίτερα την ίδια ημέρα (5-3-2016) στο Αγρίνιο, εισήλθε σε ανασφάλιστο αυτοκίνητο και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (25) ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα,
•       Προχθές, (4-3-2016) εισήλθε σε εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων στην ίδια περιοχή και αφαίρεσε από υπάλληλο δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη και κατέσχεσαν το αλυσοπρίονο και τα χρηματικά ποσά που είχε αφαιρέσει τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες. Επιπλέον κατέσχεσαν και έξι ναρκωτικά δισκία που κατείχε παράνομα.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 57χρονου προέκυψε ότι, εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.