Μια νέα αρχή θέλει να κάνει το τμήμα βόλεϊ της Ομόνοιας οργανώνοντας ένα νέο παιδικό τμήμα, στην προσπάθειά της να ξαναδώσει ζωή στο τμήμα που τα τελευταία χρόνια είχε πέσει σε κορεσμό.

Το ξεκίνημα έχει γίνει ήδη, αμέσως μετά το τουρνουά των εφήβων, μιας και η διοίκηση της Ομόνοιας θέλει να συνδυάσει τα δύο γεγονότα. Στο νέο αυτό τμήμα έχουν ήδη αρχίσει οι εγγραφές αλλά και οι προπονήσεις, ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να προσέλθουν ακόμα περισσότερα παιδιά. Το τμήμα αυτό αφορά παιδιά που κατά κύριο λόγο έχει γεννηθεί τα έτη 2000-2002 αλλά στο ίδιο τμήμα αρχικά θα προσαρτηθούν και τα παιδιά που είναι γεννημένα το 2003 και το 2004.

Το αρχικό πλάνο είναι να γίνουν τακτικές προπονήσεις τους μήνες Απρίλιο και Μάιο καθώς και μια σειρά από φιλικά παιχνίδια την περίοδο των σχολικών διακοπών του Πάσχα. Στη συνέχεια όσα από τα παιδιά αυτά το επιθυμούν θα συνεχίσουν ένα μήνα προπονήσεις στο beach volley και από αρχές Σεπτεμβρίου ξεκινά κανονικά η αγωνιστική χρονιά με προπονήσεις, φιλικά και πρωταθλήματα.

Όσα παιδιά επιθυμούν να δοκιμάσουν στο άθλημα του βόλεϊ μπορούν ακόμα να γραφτούν επικοινωνώντας με τον σύλλογο είτε μέσω email στο [email protected] είτε τηλεφωνικά στο 6972090641 (Τσακανίκας Κωνσταντίνος).

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.