Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου στο καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρκαδικό δίνοντας έτσι το δικαίωμα στον Γ.Σ. Άργους να μην ταξιδέψει στη Ναύπακτο την τελευταία αγωνιστική. Έτσι η Ομόνοια παρότι κέρδισε στα χαρτιά 3-0 σετ το παιχνίδι με το Άργος υποβιβάστηκε στο Τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Αρκαδικό η Ομόνοια παρουσιάστηκε με πολλά προβλήματα για ένα ακόμα παιχνίδι κάτι που την ανάγκασε σε πολλές διαφοροποιήσεις της τελευταίας στιγμής σε σχέση με τον συνηθισμένο τρόπο παιχνιδιού της. Ο Αρκαδικός εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη των γηπεδούχων και χωρίς να παίξει καλό βόλεϊ μπόρεσε να επιβάλει το δικό του ρυθμό στο παιχνίδι και να κερδίσει τον αντίπαλό του. Η Ομόνοια δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο άναρχο παιχνίδι των Αρκάδων και έφτασε σε μια οδυνηρή ήττα που την οδηγεί και πάλι στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Ανέτοιμη για την πιο πάνω κατηγορία εμφανίστηκε η Ομόνοια στη φετινή αγωνιστική περίοδο αλλά παρότι ηττήθηκε στα περισσότερα παιχνίδια σίγουρα βγήκε κερδισμένη σε εμπειρίες και εικόνες. Δεκαέξι αθλήτριες χρησιμοποιήθηκαν στο φετινό πρωτάθλημα από τις οποίες οι έξι μαθήτριες λυκείου, η μία μαθήτρια γυμνασίου και οι έξι σε ηλικία 20-25 ετών. Όλες οι παραπάνω συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία κάτι που σίγουρα τις βοήθησε να ωριμάσουν αγωνιστικά ώστε να μπορέσουν την επόμενη χρονιά να διεκδικήσουν και πάλι την άνοδό τους στη Β’ Εθνική κατηγορία. Άλλωστε η απόφαση της διοίκησης ήταν εξ αρχής να πορευτεί με το δικό της δυναμικό και τα νεαρά σε ηλικία κορίτσια και να μη στραφεί σε έτοιμες αθλήτριες από την Πάτρα, κατά κύριο λόγο, που θα της έσωζαν ενδεχομένως την κατηγορία αλλά θα της έδιναν μια φαινομενική δυναμική που δεν θα είχε συνέχεια.

Η επόμενη μέρα για το γυναικείο τμήμα της Ομόνοιας δεν έχει ακόμα καθοριστεί αλλά η διοίκηση της ομάδας αυτό που θέλει είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα δικά της κορίτσια δίνοντας ευκαιρίες στις πιο μικρές να αγωνιστούν σε μεγαλύτερο επίπεδο από αυτό της ηλικίας τους εξελίσσοντας τα δικά της παιδιά.

Οι αθλήτριες που βοήθησαν τη φετινή χρονιά αγωνιστικά την ομάδα ήταν οι Δημοπούλου Λ., Κονίδα, Νάκη, Κατσούδα, Αρβανίτη, Δημοπούλου Π., Κότσιαλου, Σχίζα, Αναγνωστοπούλου, Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Παπακωστοπούλου, Κατσαρού, Μποβιάτση, Τσαμπά, Θεοδωροπούλου και όλες τους άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο βοήθησαν στο να έρθει σε πέρας μια δύσκολη αγωνιστική  περίοδος.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.