Θέατρο, αθλητικά γεγονότα και μία ρεμπέτικη βραδιά περιλαμβάνει η ατζέντα που προτείνει αυτό το Σαββατοκύριακο το LepantoMag.gr, ενώ υπενθυμίζεται η προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ «Η ΝΟΝΑ» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στο πλαίσιο της οποίας θα συγκεντρωθούν παιδικά φάρμακα και εμβόλια από το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο.

 

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου

14:00: Ο ΠΑΣ Ναυπάκτου αγωνίζεται στην Άρτα κόντρα στον Α.Κ. Πύρρο Αρταίων για τον 1ο Όμιλο της Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ.

15:00: Στο Αγγελόκαστρο θα αγωνιστεί ο Ναυπακτιακός Αστέρας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΑ.

15:30: Στο κλειστό του Αντιρρίου η ομάδα βόλεϊ της Ομόνοιας Ναυπάκτου θα αντιμετωπίσει  την Ε.Α. Πατρών, ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β” Εθνικής Βόλεϊ Ανδρών.

19:30: Η Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Ναυπάκτου παρουσιάζει την κωμωδία «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα.Θα λειτουργήσει κιόσκι από το Κοινωνικό Ιατρείο για την συγκέντρωση φαρμάκων.

21:30: Ρεμπέτικη βραδιά στο Adagio II, με τους Βάσω Φλώρου (τραγούδι), Γιώργο Παπασολωμόντος (μπουζούκι-τραγούδι), Γιάννη Αθανασίου (κιθάρα-τραγούδι).

 

Κυριακή, 30 Νοεμβρίου

19:30: Η Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Ναυπάκτου παρουσιάζει την κωμωδία «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα.Θα λειτουργήσει κιόσκι από το Κοινωνικό Ιατρείο για την συγκέντρωση φαρμάκων

 

Δευτέρα, 1η Δεκεμβρίου

19:00: Ο Στέλιος Κούλογλου τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στη Ναύπακτο, για την προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ «Η ΝΟΝΑ». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης με πρωτοβουλία του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου «Όλοι Μαζί» θα συγκεντρώνονται στην είσοδο της Παπαχαραλαμπείου Αίθουσας παιδικά φάρμακα και εμβόλια. Συνδιοργανωτές: Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων, Εργατικό Κέντρο, Α” ΕΛΜΕ, Σύλλογος Νηπιαγωγών και Δασκάλων. Χορηγός Επικοινωνίας: LepantoMag.gr

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.