Στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, τοποθετείται ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Με επιστολή του ο μέχρι σήμερα Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δ.Ελλάδας υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος εκφράζει τις ευχαριστίες του και προτρέπει τους συναδέλφους του να συνεχίσουν με αμείωτη ένταση το έργο τους για το καλό της κοινωνίας.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και την βαθειά μου ικανοποίηση προς όλους εσάς, αξιωματικούς, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης  Δυτικής Ελλάδας, για την αγαστή συνεργασία μας και για το σημαντικό έργο που επιτελέσατε.

Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους όλων των Αρχών και Φορέων, των Μ.Μ.Ε. και τους πολίτες της Περιφέρειας μας, τόσο για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε όσο και για τη σημαντική στήριξη σας, στο καθημερινό μας έργο.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία και πρόοδο και να προτρέψω τους συναδέλφους μου να συνεχίσουν με αμείωτη ένταση το έργο τους, όχι μόνο για το καλό του Σώματος αλλά, κυρίως, για το καλό της Κοινωνίας μας.

 

Share on Facebook5Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.