FolkΜία ακόμη σημαντική διοργάνωση πρόκειται να λάβει χώρα στη Ναύπακτο, καθώς η πόλη αναμένεται στις 26, 27 και 28 Ιουνίου να γίνει το επίκεντρο για δεκάδες χορευτικά συγκροτήματα πολιτιστικών, μορφωτικών και όχι μονο Συλλόγων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με αφορμή το 1ο Folk Festival.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) «Προβάλλω τη Ναυπακτία», η οποία δημιουργήθηκε με στόχο τη συλλογική και εθελοντική δράση για την προβολή της Ναυπακτίας.

Το LepantoMag.gr είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διοργανωτές, οι οποίοι μας ενημέρωσαν ότι με τα έως ώρας δεδομένα, το συγκεκριμένο τριήμερο του Ιουνίου με αφορμή το Φεστιβάλ, στην περιοχή θα φιλοξενηθούν 391 άτομα, ενώ ακόμη 250 βρίσκονται σε αναμονή. Σημειώνεται ότι ο αριθμός αυτός είναι ήδη αρκετά μεγαλύτερος, μιας και δεκάδες συμμετέχοντες με τις συνοδείες τους από τις κοντινές περιοχές δε θα διανυκτερεύσουν, αλλά θα βρεθούν στην περιοχή. Μεταξύ των συλλόγων που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «ΛΗΤΗΣ» από το Ωραιόκαστρο, το group “Dawnswyr Tipyn o Bopeth” από την Ουαλία, το group “Saduto” από την Λιθουανία, η Λέσχη Τραπεζικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, το χορευτικό του Δήμου Αγρινίου. Ενώ, έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι ναυπάκτιοι χορευτικοί Σύλλογοι: ΝΑ.Χ.Ο.Φ.Ε.Π. «ΝΑΥΣ», ΛΠΧΟΝ ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, «Τεχνουργείον».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, ωστόσο περί τα τέλη Μαρτίου θα γνωρίζουμε περισσότερα για τη νέα αυτή προσπάθεια, που στόχος των υπευθύνων είναι με τη βοήθεια και των επίσημων φορέων, να γίνει θεσμός για τη Ναυπακτία.

6.jpg 5.jpg 4.jpg 3.jpg 2.jpg 1.jpg

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+2Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.