Δύσκολα φαίνεται ότι θα λυθεί το θέμα με τις καρδιολογικές κλινικές του νοσοκομείου Αγρινίου. Η απόφαση για να υπογραφούν δυο θέσεις επικουρικών καρδιολόγων για το Αγρίνιο και μια για το Μεσολόγγι, δεν είναι κάτι που μπορεί να επιφέρει έστω και προσωρινή λύση άμεσα, θα χρειαστεί χρόνο, τον χρόνο δηλαδή που απαιτούν οι σχετικές διαδικασίες. Και βέβαια προϋποθέτει να υπάρξει ενδιαφέρον από γιατρούς για να καλυφθούν οι συγκεκριμένες θέσεις, κάτι που δεν είναι καθόλου βέβαιο.

Η κατάσταση στις καρδιολογικές θα παραμείνει οριακή ακόμη και αν έρθουν άμεσα αυτοί οι γιατροί και αυτό γιατί ένας ακόμη καρδιολόγος στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, που ήταν αποσπασμένος στο Αγρίνιο, παραιτήθηκε… Ενώ σύντομα λήγει και η σύμβαση ενός ακόμη καρδιολόγου, του επικουρικού, που υπάρχει στο νοσοκομείο Αγρινίου. Έτσι το πρόβλημα θα είναι εδώ για αρκετό καιρό ακόμη…

Την ίδια ώρα και ενώ οι ανακοινώσεις από τα βουλευτικά γραφεία, ποντάρουν στο κατόπιν ενεργειών μου, ενώ οι βουλευτές της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία, έχουν επαφές με το Υπουργείο Υγείας με φόντο βέβαια τους αντικαταστάτες των διοικητών. Στο Μεσολόγγι φαίνεται ότι τα πράγματα οδηγούν στην τοποθέτηση του καθηγητή οδοντιατρικής Γ. Ζαμπέλη, ενώ στο Αγρίνιο ο επόμενος διοικητής θα είναι εμφορούμενος από τη ΝΔ ή τέλος πάντων επιλογή της ΝΔ. Το παρασκήνιο που καταγράφεται είναι έντονο και αφορά αποκλειστικά Αγρινιώτες με εμπειρία στο χώρο της Υγείας. Το όνομα του Γιάννη Γρηγορόπουλου είναι το πιο πιθανό, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει και τα ονόματα των Λ. Δημητρογιάννη και του Ν. Κατσακιώρη.

πηγή: agrinioculture.gr

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.