Μετά την καταγγελία του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑ Ναυπακτίας,  το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας με ανακοίνωσή του καταδικάζει τις αναίτιες επιθέσεις όλων των μορφών εναντίον εργαζομένων και καλεί τον  Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου για την άμεση συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ.

Όλη η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της καταγγελίας του σωματείου εργαζομένων ΔΕΥΑ Ναυπακτίας, σε ό,τι αφορά τη φραστική επίθεση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, το ΕΚΝΔ δηλώνει ότι ανέκαθεν καταδίκαζε τις αναίτιες επιθέσεις όλων των μορφών εναντίον εργαζομένων.

Οι όποιες επιχειρησιακές δυσλειτουργίες οφείλουν να αναφέρονται στα αρμόδια όργανα της επιχείρησης, ακολουθώντας πάντοτε τις προβλεπόμενες από τον κανονισμό διαδικασίες. Ειδικά, δε, όταν αυτές αφορούν στην Υγιεινή και την Ασφάλεια εργαζομένων και δημοτών, η ορθή τήρησή τους είναι αδιαπραγμάτευτη.

Καλούμε τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου για την άμεση συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ.

Από το Ε.Κ.Ν.Δ.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Αυτοί οι συνδικαλιστές μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα. Οι συνδικαλιστές συμπαραστέκονται στις παρανομίες; Γιατί ο εισαγγελέας ξεκίνησε εξέταση, αν δεν υπάρχει τίποτα; Το μαγαζάκι του ο Μένιος. Ξεφτίλα!! Αφήστε τον Κοτσανά να κάνει τι δουλειά του. Ας μας πουν τους μισθούς τους οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΝ. Πόσα χρωστάει η ΔΕΥΑΝ, γιατί ακούγονται τρελά νούμερα 7,5 εκατομμυρίων χρέος. Ας διαλυθεί και να πάνε όλοι στον δήμο.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.