Πολλές είναι οι εκπλήξεις που κρύβονται στη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης του κόσμου.

Από την αλλαγή διάταξης της οθόνης μέχρι και… «κρυφά» παιχνίδια μπορούν να βρουν οι χρήστες της Google! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε τις παρακάτω φράσεις ή λέξεις στο πεδίο αναζήτησης και στη συνέχεια να επιλέξετε Αναζήτηση.

Παρακάτω ακολουθούν εφαρμογές και παιχνίδια της δημοφιλέστερης μηχανής αναζήτησης που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Καλή διάσκεδαση!

1. «Underwater Google»

Πληκτρολογήστε στο πεδίο αναζήτησης τη φράση Underwater Google και επιλέξτε Αναζήτηση. Είστε έτοιμοι για μια βόλτα στο βυθό;

Vithos

2. «Google terminal»

Πληκτρολογήστε στο πεδίο αναζήτησης τη φράση Google terminal και επιλέξτε Αναζήτηση. To Google θα σας μεταφέρει πίσω στο χρόνο όπου το Google εμφανίζεται όπως θα εμφανιζόταν σε ένα παλιό τερματικό

Terminal

3. «Google sphere»

Πληκτρολογήστε στο πεδίο αναζήτησης τη φράση Google sphere και επιλέξτε Αναζήτηση. Η αρχική σελίδα του Google θα μοιάζει τώρα με σφαίρα!

Σφαίρα

4. «elgoog»

Πληκτρολογήστε στο πεδίο αναζήτησης τη λέξη elgoog και επιλέξτε Αναζήτηση. Τώρα θα τα βλέπετε όλα ανάποδα!

elgoog

5. «Google gravity»

Πληκτρολογήστε στο πεδίο αναζήτησης τη φράση Google gravity και επιλέξτε Αναζήτηση. Μπορείτε να δείτε το google σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας!

gravity

6. «do a barrel roll»

Πληκτρολογήστε στο πεδίο αναζήτησης τη φράση do a barrel roll και επιλέξτε Αναζήτηση. Δείτε την αρχική σελίδα του Google να κάνει μία πλήρη περιστροφή!

barrel roll

7. «Google in 1998»

Πληκτρολογήστε στο πεδίο αναζήτησης τη φράση Google in 1998 και επιλέξτε Αναζήτηση. Δείτε την έκδοση του Google το 1998!

1998

8. «Zerg Rush»

Πληκτρολογήστε στο πεδίο αναζήτησης τη φράση Zerg Rush και επιλέξτε Αναζήτηση. To Zerg Rush ήταν ένα videogame που κάνεις επίθεση. Όταν το αναζητήσετε, τότε το Google κάνει επίθεση στα αποτελέσματα. Στο τέλος, εμφανίζει το GG, δηλαδή Good Game!

zerg rush

zerg rush good game

9. «Google mirror»

Πληκτρολογήστε στο πεδίο αναζήτησης τη φράση Google mirror και επιλέξτε Αναζήτηση. To Google εμφανίζεται σαν να απεικονίζεται σε έναν καθρέφτη!

mirror

10. «Kennedy Space Center» στο Google Μaps

Πηγαίνετε στο Google Μaps, πληκτρολογήστε στο πεδίο αναζήτησης τη φράση Kennedy Space Center και επιλέξτε Αναζήτηση. Το κίτρινο ανθρωπάκι του Street View, ο Pegman, γίνεται ένας αστροναύτης!

astronaut

 
πηγή: fpress.gr

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.