Εξαρθρώθηκε σπείρα αποτελούμενη από τρεις άνδρες, οι οποίοι φέρονται να είχαν διαπράξει τους τελευταίους τέσσερις μήνες, είκοσι κλοπές σε σπίτια, οχήματα και επιχειρήσεις στην Πάτρα. Οι τρεις άνδρες είναι ηλικίας 25, 24 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις νεαροί επιχείρησαν προχθές να διαρρήξουν σπίτι στην Πάτρα, αλλά όταν έγιναν αντιληπτοί, τράπηκαν σε φυγή και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης που μετέβησαν άμεσα στη περιοχή. Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, οι δράστες ενεργώντας «κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια» είχαν διαπράξει το τελευταίο τετράμηνο είκοσι κλοπές σε οικίες, οχήματα και επιχειρήσεις στην Πάτρα αφαιρώντας κυρίως χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα και εργαλεία.

Πιο συγκεκριμένα οι φερόμενοι ως δράστες είχαν πραγματοποιήσει:

•       Δώδεκα κλοπές σε οχήματα,
•       Εξι κλοπές σε οικίες,
•       Και από μια κλοπή σε κατάστημα ειδών διατροφής και σε αποθήκη με εργαλεία.

Το περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι τρεις από την παράνομη δράση τους εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 155.000 ευρώ. Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο της έρευνας από τους αστυνομικούς συνελήφθη και η 33χρονη μητέρα του 15χρονου δράστη για παραμέληση της εποπτείας του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου οδηγηθούν ενώπιον του Ανακριτή.

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

1 Σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.