Τη Δωρίδα θα επισκεφθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη, 18-19 Απριλίου, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, ενώ την Κυριακή θα επισκεφθεί χωριά της Δημοτικής Ενότητας Καλλιέων και θα διανυκτερεύσει στον Αθανάσιο Διάκο.

Ξεκινώντας την περιοδεία του τη Δευτέρα το πρωί θα επισκεφθεί διαδοχικά την Συκιά, το Λιδωρίκι, το Μαλανδρίνο, τις Φυλακές Μαλανδρίνου, Φράγμα Μόρνου, Κροκύλειο, Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου (Αθαν.Διάκου), Αρτοτίνα, Πενταγιούς, Ιερά Μονή Βαρνάκοβας και θα καταλήξει το βράδυ στα Τριζόνια όπου και θα διανυκτερεύσει.

Την Τρίτη 19 Aπριλίου θα ξεκινήσει την περιοδεία του από την Γλυφάδα και στη συνέχει αφού επισκεφθεί τον Οδικό Κόμβο Γλυφάδας θα μεταβεί στο Ευπάλιο όπου και θα κηρύξει την έναρξη της αγροτικής ημερίδας στο ΚΕΓΕ με θέμα «Δυνατότητες και μέσα βελτίωσης και ανάδειξης του αγροδιατροφικού τομέα».

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σαρώφ, στο Τρίκορφο και μετά διαδοχικά τον Οδικό Κόμβο Μαλαμάτων, το Άτυπο Βιομηχανικό Πάρκο και την εταιρεία «Κοτρώνης Πλαστικά ΑΒΕΕ».

Ακολούθως θα έχει συνάντηση με τον ΤΟΕΒ Μόρνου στον Άγιο Πολύκαρπο, και επίσκεψη στην μονάδα ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ στην Χιλιαδού και στην παραλία Τολοφώνας καταλήγοντας στην Ερατεινή.

πηγή: doridanews.blogspot.com

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.