Απόφαση να κλείσουν αύριο για δύο ώρες, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 14:00, τα διόδια του Ακτίου έλαβαν οι αγρότες του μπλόκου στον Άγιο Νικόλαο της Βόνιτσας.

Οι αγρότες της Δωρίδας αποφάσισαν να κλείσουν και αύριο από τις 12:00 μ.μ. μέχρι τις 3 το μεσημέρι την έξοδο της περιμετρικής της Ναυπάκτου (ε.ο. Ναυπάκτου – Ιτέας) .

Να θυμίσουμε ότι οι αγρότες στη γέφυρα του Ευήνου έκλεισαν απόψε στις 19:00  την εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο ύψος της γέφυρας του Ευήνου και ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι τις 21:00. Η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου θα συνεδριάσει αργότερα τη νύχτα προκειμένου να αποφασίσει τις ώρες που θα κλείσει ο δρόμος αύριο, ενώ αναμένεται οι ώρες να παραμείνουν και αύριο οι ίδιες.

Κλειστός από 17:00 έως 22:00 ο Κόμβος Κεφαλόβρυσου το Σαββατοκύριακο

Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο Μπλόκο Κεφαλόβρυσου σχετικά με την πορεία των κινητοποιήσεων και τον προγραμματισμό των δράσεων.

Μετά από πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής αποφασίστηκε για την το Σάββατο  30 και Κυριακή 31 Ιανουαρίου, να πραγματοποιηθεί από 17:00 έως 22:00, αποκλεισμός του Κόμβου.

πηγή: agriniopress.gr

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.